Jetta(Golf)Leon Karşılaştırması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. para benim araba benim ister alırım ister satarım ister yakarım. kalkıpta kimse bunu neden aldın o zaman gibi boş bir bahane ile eleştirme hakkına sahip değil.
2. daha öncede belirttiğim gibi insanlar kendi gözünde bazı şeyleri yanlış görüyor yanlış kuruyor. ama gerçekler o gördüklerinden kurduklarından çok daha farklı. sonuç olarak leonu bu kadar zevkli araç yapan tek şey golfün dinamikleri ve golfn teknolojisi kalan aksam ve detaylarda aradaki fiyat farkın belirlemiş bunu duymak her ne kadar zorunuza gitsede bu bir gerçek.
3. alpcim sana basit bir örnek vericem. leonun üzerindeki şanzıman ile golf üzerindeki şanzımanda oranlar aynı son dişli oranı farklı yani basit bir tek dişliyi dğeiştirerek iki araç arasında 0,3 sn hızlanma farkını çıkıyor.(9,8 leon tsi -9,5 golf tsi) benim anlatmaya çlıştığımda tamamen bu. bu fark 8v lerde 11,7 sn yeye 11,4 sn.
4. bu arada saydığım eksikliklerin alayı makyajsızada ait eksiklikler.
5. bu görüşlerimi bu sitede ilk belirtişimde değil ayrıca.

Emre bence en iyisi sen Leonun yanında bir Vos Vos al 😀 Sende rahatla bizde rahatlayalım 😀😀

Abi çok incığına cıncığına giriyosun üzüyosun kendini 🙂 Bi kere golf alacaksan o dolulukta ne fiyata gelirdi bilmem bide golf alsaydında bu sefer acaba leon mu alsaydım diycektin hatta aldığın golfün manedar toledon ile karşılaştırıp bizi gene kanser edecektin 😀

Abi çok incığına cıncığına giriyosun üzüyosun kendini 🙂 Bi kere golf alacaksan o dolulukta ne fiyata gelirdi bilmem bide golf alsaydında bu sefer acaba leon mu alsaydım diycektin hatta aldığın golfün manedar toledon ile karşılaştırıp bizi gene kanser edecektin 😀

+Çok doğru söylemişsin abi. 🙂

Volkswagen golf iç mekan kalitesi olarak Leondan kaliteli olabilir ama motor+şasi olarak ortak olduklarından üç beş plastik aksama ve marka imajına o kadar fiyat farkını vermem.Ayrıca Leon tasarım olarak golften çok daha çekici ve güzel.Ekstra donanımlarıda cabası...

Volkswagen golf iç mekan kalitesi olarak Leondan kaliteli olabilir ama motor+şasi olarak ortak olduklarından üç beş plastik aksama ve marka imajına o kadar fiyat farkını vermem.Ayrıca Leon tasarım olarak golften çok daha çekici ve güzel.Ekstra donanımlarıda cabası...
İlk mesajımda belirttiğim gibi kimseye anlatamıyorum sanırım Volkswagen'in Comfortline donanımı Seat'ın Stylance donanımından daha üstün

Emre ilk olarak zaten Style değil Stylance dedim, dikkatini çekerim🙂

Leon Stylance da olup Golf Confortline mk6 da olmayan donanım listesi:

Elektirikli katlanabilir yan aynalar...

Far Sensörü...

Coming home özelliği...

Cruise Control...

Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası...

Park sensörü...

Yağmur sensörü...

Lastik basınç göstergesi...

Sanırım yeterince açık olmuştur Emre...

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Emre senin için kullanım zevki önemli değil ise neden Leon aldın 😉 🙂

İlk mesajımda belirttiğim gibi kimseye anlatamıyorum sanırım Volkswagen'in Comfortline donanımı Seat'ın Stylance donanımından daha üstün

Aynı cevabı sanada veriyorum Ömer 🙂

Ya bu ne seat düşmanlığıdır anlamadım gitti kardeşim ya. Sattırcaksınız yani bana allahım yarabbim. Başka bir vw forumunda daha bu tartışmayı sizinle yaşamıştık. Orada da sölemiştim iki aracıda kullandım ve ikisinin arasında hiçbir fark yok. Motoru yürürü herşeyi aynı. Ama size anlatamıyorum. Ne golf kullanmışsınız ne de leon. O zaman bırakacaksınız kullanan insanlara saygı duyacaksınız. Çünkü onların bu konudaki fikirleri kafadan atma durumları olamaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt