Jetta(Golf)Leon Karşılaştırması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus'um bana inandırıcı gelmedi..
aradaki 0.3'lük fark bu şartlarda DSG olsa oke..

yiğit innmıyorsan açıp bakacaksn kataloglara 🙂 passat burada değil olsa açar yazardm sana.

inanmamak değil sitesinde de yazıyo..
ama realde inandırıcılığı yok..madem daha ağır ne diye hafif gösteriyolar nası bi mantığı var. ??
nerden bilicem 0-100'ü de aynı mantıkla düşürülmediğine..

inanmamak değil sitesinde de yazıyo..
ama realde inandırıcılığı yok..madem daha ağır ne diye hafif gösteriyolar nası bi mantığı var. ??
nerden bilicem 0-100'ü de aynı mantıkla düşürülmediğine..

ölçersin yiğit 🙂
ama bariz şekilde kullanıcılarında fark ettiği bir olgu bu.

katalogda 1215 golfün ağırlığı 1249 da leonda görünen. 34 kg cık öyle 100 kglık falan bir fark yok kağıt üzerinde.

Yunus Porsche'ların falan kalkış yarışlarında fabrika değerlerinin 0.3-0.4-.0.5sn. geride kaldıklarını biliyorum daha bi çok markanın da aynı şekilde internette çok var..o nedenle Golf'ün değeri bana inandırıcı gelmedi kardeşim..gerçek kg'sini yazmadıktan sonra diğerler değerler de geçersizdir bana göre kardeşim.. 🙂 😉

yiğit kıvırma nan 😀

porş dediğin araçlarda 0,3 sn herşekilde farkedebilir bunlarda onlar kadar limitlerde deilsin.

yiğit kıvırma nan 😀

porş dediğin araçlarda 0,3 sn herşekilde farkedebilir bunlarda onlar kadar limitlerde deilsin.

0-100 değeri kardeşim 4sn. civarında 0-100 olan araçlarda 0.5sn. fark ediyosa bizim araçlarda düşün farkı kıvırmak değil bu olm ne alaka.. 🙂

işte onlar o kadar limitlerde olduğuyo için o kadar fazla farkeder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt