Jetta(Golf)Leon Karşılaştırması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı cevabı sanada veriyorum Ömer 🙂

Alp abicim o yazmış olduğun donanımların hepsi benim aracımda standart sadece elektrikli katlanır dış dikiz aynalar yok onuda fazlasıyla telafi ediyor zaten

Not : Yeni kasa Golf'te Leon Stylancenin donanım olarak rakibi Highline'dir Comfortline değil hem Stylance kaldırıldı yerine Style getirildi şuan o yazmış olduğun donanımların sadece elektrikli katlanır aynası leonda standart diğerleri golf 6 highlinede standart

Stylancenin donanım olarak rakibi GOLF V ' lerde Comfortline GOLF VI'larda Highlinedir

Ya bu ne seat düşmanlığıdır anlamadım gitti kardeşim ya. Sattırcaksınız yani bana allahım yarabbim. Başka bir vw forumunda daha bu tartışmayı sizinle yaşamıştık. Orada da sölemiştim iki aracıda kullandım ve ikisinin arasında hiçbir fark yok. Motoru yürürü herşeyi aynı. Ama size anlatamıyorum. Ne golf kullanmışsınız ne de leon. O zaman bırakacaksınız kullanan insanlara saygı duyacaksınız. Çünkü onların bu konudaki fikirleri kafadan atma durumları olamaz...

tanımadığın birisi için böyle bir yorum yapamazsn. burada leonun tipini görüpte alan adamların alayından önce seat kullanıcısı ve seat sever birisi olan birisine böyle br yorum yapamazsn.

artı olarak bu yazdıklarım severek bindiğim aracıma karşı kendi eleştirilerimdir. beğenmeyen cevap yazmaz olr biter.

artı olarak ne golf kullanmış ne leon yalanınıda sakla kendine. 2007 golf V ten sonra 2010 leon almış birisiyim. ne farkı var çok iyi görüyor ve biliyorum kağıt üzerine göre sallamıyorz burada.

alp mk 5 com. donanımını geldiğinde sana bizzat bizim passat üzerinden gösterecem sana ikisi aynı seviyede çünkü ondan sonrada bu geyiğe devam edebilirmisin görecez.

tanımadığın birisi için böyle bir yorum yapamazsn. burada leonun tipini görüpte alan adamların alayından önce seat kullanıcısı ve seat sever birisi olan birisine böyle br yorum yapamazsn.

artı olarak bu yazdıklarım severek bindiğim aracıma karşı kendi eleştirilerimdir. beğenmeyen cevap yazmaz olr biter.

artı olarak ne golf kullanmış ne leon yalanınıda sakla kendine. 2007 golf V ten sonra 2010 leon almış birisiyim. ne farkı var çok iyi görüyor ve biliyorum kağıt üzerine göre sallamıyorz burada.

alp mk 5 com. donanımını geldiğinde sana bizzat bizim passat üzerinden gösterecem sana ikisi aynı seviyede çünkü ondan sonrada bu geyiğe devam edebilirmisin görecez.

Birincisi bu konunun sizinle bir alakası yok zaten üyemiz kendisi de cevap verebilir. Kimsenin avukatlığını yapmayalım.

İkincisi yalan demişsiniz. Sözlerinize dikkat ederseniz sevinirim. Golf 5 aracımdan sonra leon sport up aldım. Neye dayanarak yalan yazmışsınız onu da anlayamadım. Golf kullanmışsınız leon almışsınız beni ilgilerndirmez.

Üçüncüsü arkadaşımıza dediğim sürekli bir leon kötüleme golf ü havalara çıkarma durumu var. Ne golfmüş kardeşim. En sonunda leonu sattıracaksınız o olacak. Seat ı sevmeyenin burada işi olamaz. Galiba mesajımı leonu kötüler gibi okudunuz. Öyle bişey yok. Ben leona aşığım. Golfüme de aşıktım. Fakat ikisi arasında bir fark yok. İkisi de sonuçta doğuş aracı.

Birincisi bu konunun sizinle bir alakası yok zaten üyemiz kendisi de cevap verebilir. Kimsenin avukatlığını yapmayalım.

İkincisi yalan demişsiniz. Sözlerinize dikkat ederseniz sevinirim. Golf 5 aracımdan sonra leon sport up aldım. Neye dayanarak yalan yazmışsınız onu da anlayamadım.

Üçüncüsü arkadaşımıza dediğim sürekli bir leon kötüleme golf ü havalara çıkarma durumu var. Ne golfmüş kardeşim. En sonunda leonu sattıracaksınız o olacak. Seat ı sevmeyenin burada işi olamaz...

1. leonu busitede en çok eleştiren benim. herkesten önce ben alınırım.
2. fanatizmi bırakın eleştiriye açık oln
3. kimin bu sitede olup olamayacağına karar verme hakkına sahip değlisin.

hepsine artı olarak amanında pert olan golfünden sorna leonu övüp leon aldırdığım adamdan tonla laf işitmişliğimide var. neyin ne olduğunu çok iyi görüyoruz çokta net yazıyoruz. beğenmeyen yazmasın cevap benim gçrüşüm budur. leon asla bir golf olamaz NOKTA

İkincisi yalan demişsiniz. Sözlerinize dikkat ederseniz sevinirim. Golf 5 aracımdan sonra leon sport up aldım. Neye dayanarak yalan yazmışsınız onu da anlayamadım.

Üçüncüsü arkadaşımıza dediğim sürekli bir leon kötüleme golf ü havalara çıkarma durumu var. Ne golfmüş kardeşim. En sonunda leonu sattıracaksınız o olacak. Seat ı sevmeyenin burada işi olamaz...
Kimsenin kimsenin avukatlığını yaptığı yok

Siz şuan Seat sahibi olduğu için duygusal davranıyorsunuz fakat biz Emre abi ile gerçekleri konuşuyoruz

Leona kötü bir araç demiyorum herkes Volkswagen grubunun diye Leona yöneliyor yalnız Leon bugün o malzeme ve işçilik kalitesiyle C sınıfında olabilceği rakipler anca Peugeot 308 Citroen C4 Renault Megane HB olur hiç bir alman arabasına rakip olamaz bugün beğenmediğimiz yerden yere vurduğumuz Opel Astra bile Leondan Malzeme ve işçilik kalitesi açısından çok üstün

komikleşmeyelim lütfen sidik yarışına gerek yok..

Ne Leon abartıldıg kadar iyi ne Golf abartıldıgı kadar iyi ne de Leon abartıldıgı kadar kötü. bunları kim diyosa lafım onlara. ikisini de bol bol sürdüm şu an da golf5imiz var. komşuda da Golf6 var habure biniyorum. Kimse bana bu fiyatlardan Golf Highline aldıramaz. Trendline da bomboş bişey zaten onu hiç almam.

Leon yine bir nebze durumu dizaynıyla kurtarıyo yoksa iç mekanın biraz daha kalitesiz olması ve bazı ufak donanımlar dışında pek farkı yok Golften.

Fiyat/Performans oranına bakarsak Leon önde derim...

1. leonu busitede en çok eleştiren benim. herkesten önce ben alınırım.
2. fanatizmi bırakın eleştiriye açık oln
3. kimin bu sitede olup olamayacağına karar verme hakkına sahip değlisin.

hepsine artı olarak amanında pert olan golfünden sorna leonu övüp leon aldırdığım adamdan tonla laf işitmişliğimide var. neyin ne olduğunu çok iyi görüyoruz çokta net yazıyoruz. beğenmeyen yazmasın cevap benim gçrüşüm budur. leon asla bir golf olamaz NOKTA

Madem golf 5 e binmişsiniz o zaman gidip neden leon aldınız golf madem bu kadar kusursuz bir araba ise. Benimde son sözüm sport up a oturun ondan sonra yorum yapın. Leonun golften hiçbir eksik yanı yok NOKTA

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:08 ----------

Ne Leon abartıldıg kadar iyi ne Golf abartıldıgı kadar iyi ne de Leon abartıldıgı kadar kötü. bunları kim diyosa lafım onlara. ikisini de bol bol sürdüm şu an da golf5imiz var. komşuda da Golf6 var habure biniyorum. Kimse bana bu fiyatlardan Golf Highline aldıramaz. Trendline da bomboş bişey zaten onu hiç almam.

Leon yine bir nebze durumu dizaynıyla kurtarıyo yoksa iç mekanın biraz daha kalitesiz olması ve bazı ufak donanımlar dışında pek farkı yok Golften.

Fiyat/Performans oranına bakarsak Leon önde derim...

Çok doğru bir yorum kesinlikle sizi kutluyorum.

yiğitin de dediği gibi sidik yarışının anlamı yok.
ömer yiğit kardeşim , sen emre abinle doğruları konuşuyorsun biz burada yalan mı konuşuyoruz sırf leon a biniyoruz diye?
dikkat ettiysen kimse golf leş bi araba ama leon süper demiyor.herkes eksileri artıları kendine göre söylüyor.
diyosun ki duygusal davranıyorsunuz.belki de sen vw e bindiğin için duygusal davranıyor olamaz mısın?
golf iç mekan kalitesi olarak leondan üstün ama benim şahsi fikrim leon un kasası daha hoş.benim için öncelik budur.senin için başka birşeydir.2 side kötü arabalar değil.
klavyenin başındayken kimsenin kalbini kırmadan konuşalım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt