Jetta(Golf)Leon Karşılaştırması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yiğitin de dediği gibi sidik yarışının anlamı yok.
ömer yiğit kardeşim , sen emre abinle doğruları konuşuyorsun biz burada yalan mı konuşuyoruz sırf leon a biniyoruz diye?
dikkat ettiysen kimse golf leş bi araba ama leon süper demiyor.herkes eksileri artıları kendine göre söylüyor.
diyosun ki duygusal davranıyorsunuz.belki de sen vw e bindiğin için duygusal davranıyor olamaz mısın?
golf iç mekan kalitesi olarak leondan üstün ama benim şahsi fikrim leon un kasası daha hoş.benim için öncelik budur.senin için başka birşeydir.2 side kötü arabalar değil.
klavyenin başındayken kimsenin kalbini kırmadan konuşalım lütfen

Evet kesinlikle söylemek istediğimiz budur. Fakat arkadaşlar leonu neredeyse yerin dibine sokuyorlar. Lütfen leon bu kadar kötü bir araba değil. Şekli duruşu yeter. Piyasada bu fiyatlarda bu kadar donanımlı kaç araba var söylermisiniz. Lütfen arabalarımızı sevelim. Onları başkaları ile karşılaştırmanın bir anlamı yok. Almışız mis gibi herşeyi ile binecez. Ve en çok üzüldüğüm konu keşke ama keşke LEONU daha önce keşfetseymişim...

Melih'in dediğine katılıyorum zaten 2'si de birbirinden 1 gömlek üstte falan değil..
kiminin malzeme kalitesi, kiminin iç tasarımı, kiminin ergonomisi, kiminin tasarımı, kiminin daha sportif oluşu, kiminin daha çok aile aracı gibi olması vs. vs. diye gidiyo..
tamamen zevk ve beğeni meselesi ne amaçla alındığı vs..

aracımla aynı donanım ve motoruyla A3 70K Lira ediyo mu havada karada etmiyo neden çünkü fiyatları şişik..sadece fiyatla ya da sadece malzeme kalitesiyle hangisinin iyi olduğu zaten göreceli..VW'nin 1.4 160hp'yi hala neden Leon'a vermediği de belli..
demek ki VW Leon'u Golf severlerden daha ciddiye alıyo ki kendi aracı satabilsin o fiyatlara..

her kuruşunu hakkettiğini biliyorum aracımın..
eğer ki bi otomobil sahibi bu cümleyi söyleyebiliyosa işler yolunda demektir zaten her bakımdan.. 😉

Melih'in dediğine katılıyorum zaten 2'si de birbirinden 1 gömlek üstte falan değil..
kiminin malzeme kalitesi, kiminin iç tasarımı, kiminin ergonomisi, kiminin tasarımı, kiminin daha sportif oluşu, kiminin daha çok aile aracı gibi olması vs. vs. diye gidiyo..
tamamen zevk ve beğeni meselesi ne amaçla alındığı vs..

aracımla aynı donanım ve motoruyla A3 70K Lira ediyo mu havada karada etmiyo neden çünkü fiyatları şişik..sadece fiyatla ya da sadece malzeme kalitesiyle hangisinin iyi olduğu zaten göreceli..VW'nin 1.4 160hp'yi hala neden Leon'a vermediği de belli..
demek ki VW Leon'u Golf severlerden daha ciddiye alıyo ki kendi aracı satabilsin o fiyatlara..

her kuruşunu hakkettiğini biliyorum aracımın..
eğer ki bi otomobil sahibi bu cümleyi söyleyebiliyosa işler yolunda demektir zaten her bakımdan.. 😉

Evet yiğit abi çok haklısın benimde söylemek istediğim budur. Fakat yanlış anlaşıldım. Yalancı da olduk. Neden yalan söliceksem hayret bir şey ya. Akşam akşam ya sabır..........

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

Eski aracım komple gti görünümlü golf 5. Yalanmış kağıt üzerine göre sallamaymış heh........

Ben birkaç kere leon 1 kerede denemek amaclı cupra kullandım bence sık bir araç gösterişli 🙂 Gelelim jetta bence çok güzel alet donanım harika ama herseyinde bir bedeli var diyorum bence her ikiside güzel araç jetta kullanırken keyif almaktayım 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt