İbiza Cupra/Bocanegra ların Kalitesizliği VeDoğuş Oto Faktörü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya birbirinize gider yapmayında bi rakı balık yapalım kişi başı 1 büyükten sonra herkes istediğini söylesin 🙂

Safa kardeşim yorumlarınızdan cok irkildim. Aracı aldım (Henüz Teslim alınmadı) ama sıralamış olduğun sorunların var olup olmadığını tespiti için 10 kereye yakın yetkili bayiiye gittim. 🙂

Hüseyin abi hiç tedirgin olma abi aracın daha yeni zamanla ufak sorunlar cıkıyor DSG nin seside ilk bas sendede gelmicek ama 1000 km den sonra gelmeye baslıcak.. Aldıgın araç güzel arac işte bikaç eksiği war oda olucak burda konu yanlış aksettirildi sen ondan tedirgin oldun benim aracım 35bn km ye yaklaşıyor 1.5 yıllık araç... Tadını cıkarmaya bak....

Sadece burda ben sorunların paylaşımı cozumu ve eleştrilerini yaptım herhangi bir soguma yada satma durumu yok bana siz sattırcaksınız arabayı 😀

Bende onu diyorum işte sat sende kurtul bizde 😀 😀 😀 şaka bi yana valla aracın çok güzel maaşallah. Takas düşünürsen verebilirim yani sesi sedası yok 😀 çok rahat bir araç 🙂

Hüseyin abi hiç tedirgin olma abi aracın daha yeni zamanla ufak sorunlar cıkıyor DSG nin seside ilk bas sendede gelmicek ama 1000 km den sonra gelmeye baslıcak.. Aldıgın araç güzel arac işte bikaç eksiği war oda olucak burda konu yanlış aksettirildi sen ondan tedirgin oldun benim aracım 35bn km ye yaklaşıyor 1.5 yıllık araç... Tadını cıkarmaya bak....

o değilde benim dsg den de ses gelmeye başladı sen istanbula gidip döndükten sonra. sende bişey var olm bence nerden oturttum seni arabama puhaha

o değilde benim dsg den de ses gelmeye başladı sen istanbula gidip döndükten sonra. sende bişey var olm bence nerden oturttum seni arabama puhaha

Bir gün tüm DSG lerden Ses gelicek 😀😀😀😀😀😀😀puhahapuhahapuhahapuhahapuhaha

Abi kişi başı bi büyük bitirdikten sonra istanbul ne tarafta diye sorarız birbirimize 😀

sultanahmet meydanında yaparız bizde yol tabelalırnda sultaan ahmet meydanı baz alınıyor diye biliyorum sormayız o zaman kimseye

ya birbirinize gider yapmayında bi rakı balık yapalım kişi başı 1 büyükten sonra herkes istediğini söylesin 🙂

abi 3aylarda olacak iş mi hocam.. Bence böyle bi sohbet bu işi tatlıya bağlar, bazı arkadaşlar için ders niteliğinde olur belki stresi sıkıntıyı alır 🙂

39,131Konu
763,859Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt