İbiza Cupra/Bocanegra ların Kalitesizliği VeDoğuş Oto Faktörü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi 3aylarda olacak iş mi hocam.. Bence böyle bi sohbet bu işi tatlıya bağlar, bazı arkadaşlar için ders niteliğinde olur belki stresi sıkıntıyı alır 🙂

Olm hakan nerden buluyosun su videoları yemin ediyorum varya magzada dev ekranda açtım tüm personele izlettim yıkılıyor ortalık 😀😀😀😀

10 numara video Hakan abi 😀 hele sonu 😀 makrube diyos 😀 teşekkürler.

Hakan abi bide bişi sorucam şu ortasında yıldız işareti olan p ve ç harflerinin anlamı nedir 😀 çok merak ettim 😀

Yekta abi surların içi baz alınıyor tabelalarda ama sultanahmet meydanda içersek biri nasıl kovalarlar bilemiyorum 😀

safa,sen sat aracı boşver valla dinle beni😀 şakamaka gerginliğe gerek yok bir baktımda çok sebepsiz gerilmişiz.😱key:

ahahahahahah puhaha
10 numara video Hakan abi 😀 hele sonu 😀 makrube diyos 😀 teşekkürler.

Hakan abi bide bişi sorucam şu ortasında yıldız işareti olan p ve ç harflerinin anlamı nedir 😀 çok merak ettim 😀

Yekta abi surların içi baz alınıyor tabelalarda ama sultanahmet meydanda içersek biri nasıl kovalarlar bilemiyorum 😀

sen onu boşverde cezmi abine for KA ne demek onu sor bence puhaha

Benimde seat ım vardı 4 sene önce 1.6 pancar motorlu leonlardan, biz yine burda bu forumdaydık ve insanlara yalvarıyorduk almayın bu motoru pişman olursunuz diye. kalkıp kendi memnun olmadığım şeyi aracımın piyasası düşmesin diye iyi mi aksettiricektik insanlara ? Bu bence bencilliktir, aynı zamanda marka fanatikliğidir.

Aynı şekilde bizde sıkıntılı 1.6 diyorduk kullanan olarak...

Safacım saolasin, umarım olmaz ama bakalım! Tadini cikaracagiz artik!

39,131Konu
763,859Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt