zafa38
Kayıtlı Üye
sızce su 3 mesajın konu ıle alaksaı var mı beyler 🙂
:d:d:d:d:d
sızce su 3 mesajın konu ıle alaksaı var mı beyler 🙂
Seat zede dostum aracın su anki km. si ve şimdiye kadar yaşadığın tüm sorunlar, araca servis tarafından yapılan işlemler, garanti kapsamında değişenleri yazman mümkünmüdür? Ben şuan mahkemelik durumdayım farklı 6 arızadan dolayı. Senin aracında yaşadığın ve belkide benimkinde olup farketmediğim sorunlar olabilir. Bunları servis te kayıt altına aldırabilirsem daha sonra tüm cupra ve boca kullanıcılarına adli durumda direkt haklı olmaları sağlanabilir. Yardımcı olursan sevinirim. Hepimiz 50000 liraları hangi şartlarda elde edioruz. Sıfır aldığımız arabayı yılda 10 sefer servise arıza için götürdükten sonra alalım 2005 model bmw en azından 8-10 yıl servis görmeyiz. bakım haricinde şimdiden teşekkürler...
Aracım 2010 model 36000 km de... Şuana kadar şanzımanla ilgili sıkıntı yaşıyordum titretme vuruntu vs. Mekatronik değişti araba daha bi kötü oldu... Komple şanzıman değişicek garanti kapsamında... Ayrıyeten sol ön teker bilyesi iç kabindeki plastik sesleri tamir edildi cam tavan çıkarılıp krem gibi yağ ile yağlandı 2 xenonum selektör attıgımda kesildiğinden dolayı değişti garanti kapsamında aklıma gelen bunlar devam ederse yazıcagım... Aldıgımız arabalar hakkaten cok nazik... Bende aldıgımdan beri serviste ugrasıyorum yok şanzıman yok su yok bu... Ayrıyeten yasadıgım bi sorunda aracımda far gece sensörünün standart donanım listesinde gözükmesine karşın aracımda olmamasıydı ve buna halı paspaslarda dahil. Sanırım ilk gelenlerden biri oldugundan aracımın standart donanım listesinde baya bi yanlış yapmışlar....