İbiza Cupra/Bocanegra ların Kalitesizliği VeDoğuş Oto Faktörü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
safa,sen sat aracı boşver valla dinle beni😀 şakamaka gerginliğe gerek yok bir baktımda çok sebepsiz gerilmişiz.😱key:

Aynen kardeşim olur bole seyler forum ortamı bura salla gitsin 🙂 Bu arada ilk defa bi Mesajında Ali Ferhat Yazıcı imzanı eklememişsin 😀😀

N. Safa Akçakaya
İyi Forumlar

Safacım saolasin, umarım olmaz ama bakalım! Tadini cikaracagiz artik!

Aynen abi teslim alacagın günü bekle buyuk sorun felan yok ufak tefek sıkıntılar oluyor işte Sen keyifle kullanmana bak Kazasız Belasız Kullanman dilegiyle...

N.Safa Akçakaya
İyi Forumlar...

Aynen kardeşim olur bole seyler forum ortamı bura salla gitsin 🙂 Bu arada ilk defa bi Mesajında Ali Ferhat Yazıcı imzanı eklememişsin 😀😀

N. Safa Akçakaya
İyi Forumlar

11.07.2011
arada eklemiyo sanırım 3 satır ve üstü olunca ekliyo 🙂 İlk defa bi forumda mesajların altına isim soyisim yazan gördüm. İmza filan koymuyo yine iyi 🙂
Murat Utku Şener
SCW Klasik Üyesi
Adres : Bahçeşehir

İmza

Gözlerim ağrıdı okurken ya cips kolayla çok zevkli oluyor ama tavsiye ederim 😀

Koray Sezginer
Maltepe
Ford fiesta 1.4 tdci 😀😀

valla okuması zevkli bir paylaşım olduğunu düşünüyorum, bir kaç gereksiz yanlış anlaşılma olmasına rağmen. Ben de şu kimselerin beğenmediği pancar 1.6 motor leon var. ama camı indirip gazı köklediğimde duyduğum zevk, arabadan gelen güzel ses iyiki de bu aracı almışım dedirtiyor. Bunun yanında şu ana kadar aracımda bir tek problem çıkmadığını belirtmek isterim. Yani bu tarz arabalar aldığımızda önemli olan zevk alabileceğimiz şeyler bulabilmek. Ya da Bugatti Veyron için para biriktirmeye devam etmek.

herkes ıcıp ıcıp mı yazdı be provaya gıttım geldım herkes de b gereksız gerılmısız muhabbetı donuyor🙂 neyse zararın neresınden donulse kardır dıyoruz🙂

39,131Konu
763,859Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt