İbiza Cupra/Bocanegra ların Kalitesizliği VeDoğuş Oto Faktörü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne kızıcam murat,bidahakine hazırlanıp imzayı taratıp koyucam her mesaja😀
donanım sitelerinde her bench açıklamasından sonra isim soyisim belli ederek sonuçları açıklıyoruz.cpu oc üzerine..oradan kalma işte naparsın.alışmış kudurmuştan beterdir😀

Bak kardeşim sana 10 defa dedim Erhancım arabanı sat arastırmadanmı aldn 😀😀: Falan yazmalar sana bunları yazdıgında kıl oldum zaten yukarda 50 defa yazdık arabanı sat sunu al bunu al diye tavsiye dinlemek için açmadık konuyu...

ama şöle bişeyde var bnm o yazıyı yazma şeklime bakarsan tavsiye etme amaçlı değil sadece soru amaçlı yazılan bi msj ben daha yeni girdim siteye baya geride kalmışım 😀

gerikaldığım yerleri okudumda safa ben hala anlamadım en başından beri böle yaklaşsan şurda ne tartışma olu ne kırgınlık olur ama ne bilim ben yazdıklarımı tekrar okuyorum bişi görmiyorum ama nese geçer olur dielim inş istanbula geldiğinde görüşürüz cezmi abi nargile akşamını ayarlayalımmı haftaya bi akşam güzelolur şu konunun üstünden geçeris ben hala bişi anlamadım

Erhan Acar

2011 Seat dandik LEON sesli DSG 1.6 TİDİAY puhaha bu güzel oldu he imzama eklicem

derdime derman meyler , dilim ismin heceler, sana nasıl kıydılar hain geceler..
öpüldünüz..

gerikaldığım yerleri okudumda safa ben hala anlamadım en başından beri böle yaklaşsan şurda ne tartışma olu ne kırgınlık olur ama ne bilim ben yazdıklarımı tekrar okuyorum bişi görmiyorum ama nese geçer olur dielim inş istanbula geldiğinde görüşürüz cezmi abi nargile akşamını ayarlayalımmı haftaya bi akşam güzelolur şu konunun üstünden geçeris ben hala bişi anlamadım

Erhan Acar

2011 Seat dandik LEON sesli DSG 1.6 TİDİAY puhaha bu güzel oldu he imzama eklicem

2 haftaya safa da geliyor tophane yaparız

Safa kardesım oncelıkle gecmıs olsun dıyelım anca gırebıldım foruma ondan sımdı goruyorum yazılanları ben de leon kullanıyorum ama o kadar goze batan bı sıkıntısıyla karsılasmadım ama ayna problemı bende de var ufak tıkırtılar bende de var ama sunu solıyım babam 2004 yılında BMW 5.30 d aldı ve 1 sene sonra sanzıman asagıya ındı degıstı gene bozuldu toplam arac bızde 4 sene kaldı bız 4 kere sanzıman degıstırdık yanı bazen arac sınıfı bı yane gercekten sans meselesı bı tane jetta 2.0 tdı dsg mız var Allaha sukur onda tık yok mesala ben leon dan ınıp ona bınınce ulan dıyorum vw gene vw dir diye.Umarım sorunların cozulur ve sen aracına seve seve bınmeye devam edersın 🙂

Safa kardesım oncelıkle gecmıs olsun dıyelım anca gırebıldım foruma ondan sımdı goruyorum yazılanları ben de leon kullanıyorum ama o kadar goze batan bı sıkıntısıyla karsılasmadım ama ayna problemı bende de var ufak tıkırtılar bende de var ama sunu solıyım babam 2004 yılında BMW 5.30 d aldı ve 1 sene sonra sanzıman asagıya ındı degıstı gene bozuldu toplam arac bızde 4 sene kaldı bız 4 kere sanzıman degıstırdık yanı bazen arac sınıfı bı yane gercekten sans meselesı bı tane jetta 2.0 tdı dsg mız var Allaha sukur onda tık yok mesala ben leon dan ınıp ona bınınce ulan dıyorum vw gene vw dir diye.Umarım sorunların cozulur ve sen aracına seve seve bınmeye devam edersın 🙂

Dediklerine katılıyorum kardeşim saolasın 🙂

SAT arabayı seat bile sana yamuk yapıyo belki iyibir seat kullanıcı bulur kendine sesine soluguna arızasına aşık onu seven birisi

39,143Konu
763,884Mesajlar
21,923Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt