LeonRider
Kayıtlı Üye
😀 TR yi mi baz alıcaktık 😀
Baz ala ala saçlarımıza aklar düştü haklısın ama buralıyık 😀
😀 TR yi mi baz alıcaktık 😀
Genel konuşma bence. Cahil değiliz. Herkes kendi seçimini söylüyo
Genel konuşma bence. Cahil değiliz. Herkes kendi seçimini söylüyo
Ben kimseye cahil demedim zaten. Bu öyle zart diye cevap verilebilecek bi soru değil bana göre.
Mesela, 5.7 V8 motorun yanında kim 1.4 Turbo arabayı seçer ya da 3.5 Twinturbo motorun yanında da kim 2.0 atmosferiği seçer?
Ben kimseye cahil demedim zaten. Bu öyle zart diye cevap verilebilecek bi soru değil bana göre.
Mesela, 5.7 V8 motorun yanında kim 1.4 Turbo arabayı seçer ya da 3.5 Twinturbo motorun yanında da kim 2.0 atmosferiği seçer?
Başkası istediği yorumu yapar ben kimseyi engellemiyorum zaten. Bende istediğim yorumu yaptım. Bana göre bu soruya zart diye cevap verebilen bi kişi iki motorun verdiği haz konusunda fikir sahibi değil.Bak kendinde diyosun , sana göre zart diye cevap verilebilecek bi soru değil,başkası istediği yorumu yapar. Bu senin şu yorumu yapmanı gerektirmez : " Turbo mu atmosferik mi sorusuna nasıl direk atmosferik ya da turbo denilebiliyo anlamıyorum açıkçası. Bu cevabı kolayca verebilenlerin 2 motorun da verdiği keyif hakkında bir fikir edindiklerini zannetmiyorum. "
😱key: