arkadaşlar merhaba. iki gündür arabamla ilgileniyordum.çarşamba günü sanayide egzoz işini,kaput koruma,far parlatma,plaka boyasını,rotbalans ayarını hallettim.perşembe de ses yalıtımı yaptım bagaja.koçtaş ve tekzende bituself bulamadım.onun yerine serfleks heralde,tam hatırlayamadım muadili vardı.onu aldım.1,5-2 saate yakın zamanda bagaj içerisini yapabildim şimdilik.ama emin olun sadece bagaj içinin bile acayip faydası var.önceleri çatlamış asfaltta baya ses alıyordu,şimdi sesin %50 azaldığı kesin.thermaflex bulamadım kayseride.var ama alt tarafında yapışkanı yok.onuda temin edince gürültü hemen hemen sıfırlanır diye düşünüyorum.bagaj içi resmen davul gibi,çal çal oyna 🙂 bukadar ince olacağını tahmın etmiyordum açıkçası.ibizaları bilmem ama leon kullanan arkadaşlara tavsiyemdir.mutlaka kullanılması gereken bir ürün.uygulaması kolay .ısıtma gereği duymadım ben.zaten yapışkanı çok kuvvetli.değdiği yere yapışıyor hemen.ziya abi ye önayak olduğu için teşşekkür ederim.ziya abi ayrıntılı resimleri eklediği için ben eklemiyorum.yapmayı planlayan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.
NOT:bagajı yaparken içerisine oturmakta fayda var.zira sürekli eğilmekten hem bel ağrısı hemde tansiyon düşebiliyor..