LeonRider
Kayıtlı Üye
12 aralık uzmanlık sınavından sonra yaparsanız katılmak, tanışmak isterim sizlerle.
14ü gibi falan düşünüyoruz gelirseniz seviniriz....😱key:
12 aralık uzmanlık sınavından sonra yaparsanız katılmak, tanışmak isterim sizlerle.
arkadaşlar şirket kurulumu var ben aşırı yoğunum evrak işleri var iş yerinde durmuyorum gündüzleri.. 10 günlük işim kaldı onlarıda halletttikmi tamamdır inşallah..
bu arada 14 aralık kesin gibi, kocaelinde grup kalabalık Faruk abi Sakaryadan daha kalabalık.. 🙂
İsterseniz Sakaryada da buluşuruz hiç problem değil siz nasıl isterseniz 🙂
Faruk abi nerde yapalım buluşmayı sen söyle???
Canın sağolsun, çoğunluk neresi derse orası olsun Serhat'ım. İş yoğunluğu olup şehir dışına çıkmadığım sürece benim için hiç sorun değil.
Trenle gidip gelirken Hereke'de sahilde balık lokantaları çok gözüme çarpıyor, sadece bir fikir. Ama o tarihlerde hava müsait olmaz sanırım sahilde mekan değil mekan içinde olacağımıza göre deniz kenarının pek bir esprisi kalmaz gibi.
Abi otoparkı olsun birde büyük olsunda neresi olursa olsun farketmez🙂
İnşallah Serhat, aslında mekan değil sözkonusu olan, katılımcılar ve muhabbet ortamı. en güzel buluşmalar lamba altı otopark sahil buluşmalarıydı. Mekan sorun değil yeter ki iş ve şartlar müsade etsin ve gidilecek yer kimseyi yormasın katılım fazla olsun yeter.
Lamba altı sahil kenarı 😱key: