SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar şirket kurulumu var ben aşırı yoğunum evrak işleri var iş yerinde durmuyorum gündüzleri.. 10 günlük işim kaldı onlarıda halletttikmi tamamdır inşallah..

bu arada 14 aralık kesin gibi, kocaelinde grup kalabalık Faruk abi Sakaryadan daha kalabalık.. 🙂

İsterseniz Sakaryada da buluşuruz hiç problem değil siz nasıl isterseniz 🙂

arkadaşlar şirket kurulumu var ben aşırı yoğunum evrak işleri var iş yerinde durmuyorum gündüzleri.. 10 günlük işim kaldı onlarıda halletttikmi tamamdır inşallah..

bu arada 14 aralık kesin gibi, kocaelinde grup kalabalık Faruk abi Sakaryadan daha kalabalık.. 🙂

İsterseniz Sakaryada da buluşuruz hiç problem değil siz nasıl isterseniz 🙂

Çok uzak olan mevkiler değil zaten Faruk abide müsait olursa iştirak edeceğinden eminim biz izmitten devam edelim...

Faruk abi nerde yapalım buluşmayı sen söyle???

Canın sağolsun, çoğunluk neresi derse orası olsun Serhat'ım. İş yoğunluğu olup şehir dışına çıkmadığım sürece benim için hiç sorun değil.

Trenle gidip gelirken Hereke'de sahilde balık lokantaları çok gözüme çarpıyor, sadece bir fikir. Ama o tarihlerde hava müsait olmaz sanırım sahilde mekan değil mekan içinde olacağımıza göre deniz kenarının pek bir esprisi kalmaz gibi.

Canın sağolsun, çoğunluk neresi derse orası olsun Serhat'ım. İş yoğunluğu olup şehir dışına çıkmadığım sürece benim için hiç sorun değil.

Trenle gidip gelirken Hereke'de sahilde balık lokantaları çok gözüme çarpıyor, sadece bir fikir. Ama o tarihlerde hava müsait olmaz sanırım sahilde mekan değil mekan içinde olacağımıza göre deniz kenarının pek bir esprisi kalmaz gibi.

Faruk abi oraları bende biliyorum çok güzel yerler hatta adapazarındada öyle yerler varki bi ara yapmıştık patronla beraber minik bi grup bende değişik yerleri tercih ederim yeni yerler keşfetmek hepimiz için güzel olur havalar bi düzelse hereke de dahil boluya kadar açılabiliriz ve gelmen bizide çok mutlu eder bu arada İstanbuldanda bekliyoruz güzel bi kalabalık bakalım kısmet.... izmit ve kartepe buluşmaları genel anlamda kışlık ve uygun mekanlar gelenlerde çok beğendiler mekanı bizde o mekana yeni yeni alışmaya ve sevmeye başladık hem sessiz hem hafta içi olduğu için boş oluyo gelirsen beğeniceğinden eminim abi...😱key:

İnşallah Serhat, aslında mekan değil sözkonusu olan, katılımcılar ve muhabbet ortamı. en güzel buluşmalar lamba altı otopark sahil buluşmalarıydı. Mekan sorun değil yeter ki iş ve şartlar müsade etsin ve gidilecek yer kimseyi yormasın katılım fazla olsun yeter.

Abi otoparkı olsun birde büyük olsunda neresi olursa olsun farketmez🙂

İnşallah Serhat, aslında mekan değil sözkonusu olan, katılımcılar ve muhabbet ortamı. en güzel buluşmalar lamba altı otopark sahil buluşmalarıydı. Mekan sorun değil yeter ki iş ve şartlar müsade etsin ve gidilecek yer kimseyi yormasın katılım fazla olsun yeter.

Katılım genelde kısmet oluyo abi tabiki istanbuldan bazı arkadaşlar için gelmek güç oluyo ama gelenlerde oluyo izmit buluşmaları genelde çok keyifli ve hoşsohbetli geçiyo genelde bir iki insan dışında şikayet olmadı onlarda zaten gelmiyolar artık sıkıntı olmuyo abi 🙂

39,141Konu
763,880Mesajlar
21,918Kullanıcılar
SafakcomlekSon üye
Geri
Üst Alt