SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzmit herzaman iyidir ben çok seviyorum yaşamak istediğim bi şehir yaşadımda zaten 3 sene...

yok zaten başka yerde yaşamam mümkün değil ama güzel clubları vardı öldürdüler... o yüzden disko olayı ters olur biraz sanırım 🙁 serbaya kaldık iyimi 🙂

İzmit buluşmasında İzmitten çok Adapazarı ve İstanbul ağır kalıyor. İzmitten kaç kişi var ki burada, Yusuf ve Filiz hanım harici herkes İzmit dışından geliyor. Buluşmalardaki aranın uzun olmasına şaşmamak gerek.

İzmit buluşmasında İzmitten çok Adapazarı ve İstanbul ağır kalıyor. İzmitten kaç kişi var ki burada, Yusuf ve Filiz hanım harici herkes İzmit dışından geliyor. Buluşmalardaki aranın uzun olmasına şaşmamak gerek.

bunu en kısa zmnda değiştirmek için elimden geleni yapıcam...

Haklısın abi bir dahaki buluşma Sakarya'da olsun.

anlaşılan patron yine karanlık işler peşinde 😀 baksanıza bizimle hiç ilgilenmiyor...
geçen sene her hafta birlikteydik süperdi. şimdi ayda bir bile gelemiyoruz biraraya 🙁

Patron yoğunmş malesef o yüzden geceleri gelio genelde... neyse birascık daha sabır...

Faruk abi nerde yapalım buluşmayı sen söyle???

anlaşılan patron yine karanlık işler peşinde 😀 baksanıza bizimle hiç ilgilenmiyor...
geçen sene her hafta birlikteydik süperdi. şimdi ayda bir bile gelemiyoruz biraraya 🙁

Serbay bu aralar çok yoğun o yüzden üstüne gitmiyoruz tabi Yusuf yoksa tepesine binerdim izmitte buluşmanın tadı başka oluyo aralık ortası gibi kısmetse güzel bi buluşma yapıcaz gelmek isteyenler Serbay yazınca isimlerini belirtirlerse güzel olur kimse kesin de konuşmuyo ismini de yazdırmıyo hep son dakika golü kimseden o yüzden beklentimiz yok ayarlıyabilen gelir artık....😱key:

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,918Kullanıcılar
SafakcomlekSon üye
Geri
Üst Alt