SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olur abi,amaç bir araya gelmek yoksa sahil kenarında soğukta çekirdekte çitleriz sorun değil😀

bu lamba altı sahil kenarı olayını da istanbulda yapalım abi hem foto çekeriz hem muhabbet sohbet bide üstüne 3ü1 arada bide termoslarla sıcak su harika olur aslında maksat muhabbet değilmi mükeemmel olur....😱key:

bana düşmez tabiki ama bi fikir; Bu aralar balık sezonu Körfez sahilinde barbekülü büyük bi piknik alanı var aydınlatmalarıda hiç fena değil gece-kış mangal partisi... Hamsiler alet-edevat salata benden... Otoparki oldukça müsait akşamları sessiz sakin... 🙂 İzmite 10 Dkka İstanbula 50 dkka 🙂

bana düşmez tabiki ama bi fikir; Bu aralar balık sezonu Körfez sahilinde barbekülü büyük bi piknik alanı var aydınlatmalarıda hiç fena değil gece-kış mangal partisi... Hamsiler alet-edevat salata benden... Otoparki oldukça müsait akşamları sessiz sakin... 🙂 İzmite 10 Dkka İstanbula 50 dkka 🙂

güzel bi fikir bunuda yapabiliriz bi ara...😱key: hamsi hmm bayılırım ya tavada yada mangalda harika olur 🙂

benim için no problem arkadaşlar siz nasıl isterseniz hava şartları uyarsa herkez ok derse gideriz 🙂 14 Şubata ayarlanın gidiyoruz.. 🙂 Ben o gün hem arabamı bakıma sokarım oradan buluşmaya geçeriz 😱

benim için no problem arkadaşlar siz nasıl isterseniz hava şartları uyarsa herkez ok derse gideriz 🙂 14 Şubata ayarlanın gidiyoruz.. 🙂 Ben o gün hem arabamı bakıma sokarım oradan buluşmaya geçeriz 😱

14 şubatmı? ohoooo sen bu gün yine çok çalışmışın sanırım 🙂

pardon ya sevgililer gününe gitti aklım hahahaha 😀

14 Aralık diyecektim 😀

pardon ya sevgililer gününe gitti aklım hahahaha 😀

14 Aralık diyecektim 😀

zaten 14 şubatta balık mangal olmas 😉 ama teklifim 10 aralığa kadar geçerli 🙂 sınırsız hamsi 🙂 ama bi sıkıntı var rakı malsef olmaz çünkü bekçiler mevcut 🙁

39,141Konu
763,880Mesajlar
21,918Kullanıcılar
SafakcomlekSon üye
Geri
Üst Alt