omercanilica
Kayıtlı Üye
ben cok onceden sormustum mert abı 3 sayfaya goz gezdır ....
Dou nun mesajını şöyle değiştireyim kimse kırılmadan niye golf yerine leon aldınız 😀 ?
yerim kalitesini 😀
Dou nun mesajını şöyle değiştireyim kimse kırılmadan niye golf yerine leon aldınız 😀 ?
Ozan abicim kırınılcak darınılcak bir durum yok ortada Jetta ile Leon kıyaslanmaz biliyorum ikiside C sınıfında fakat birisi sedan birisi hatcback modeli fakat Golf ile Jetta arasındaki tek fark bagaj farkı başka hiç birşeyi yok ben bu yüzden açtım konuyu başlığada dikkat ettiysen Jetta(Golf)Leon karşılaştırmasıÖmer kardeşim yanlış anlamazsan ve kırılmazsan şunu demek istiyorum
tamam Golf ve Leon kıyaslanır ama bence Jetta ve Leon kıyaslanamaz
diyeceksin ki Leon kullanıcısın objektif yaklaşamıyorsun, ozaman şunu örnek veriyim, babam arabasını değiştirmeyi düşünüyor, ve daha üst sınıf bir arabaya geçene kadar acaba Jetta mı alsam diyor, ben de şiddetle olmaz diyorum, alacaksan Passat al diyorum. demek istediğim ortada sahip olduğum Leon kıyaslaması yokken bile benim düşüncem bu.
Umarım kırılmazsın bana
ben cok onceden sormustum mert abı 3 sayfaya goz gezdır ....
+Sonsuz diyorum Abim...
sayfalar once herkez sordu abı ... gereksız bı savunma bu kadar leon kulllanıcısı zevksız kalıteden anlamıyo demek kı ...