Jetta(Golf)Leon Karşılaştırması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer kardeşim yanlış anlamazsan ve kırılmazsan şunu demek istiyorum

tamam Golf ve Leon kıyaslanır ama bence Jetta ve Leon kıyaslanamaz

diyeceksin ki Leon kullanıcısın objektif yaklaşamıyorsun, ozaman şunu örnek veriyim, babam arabasını değiştirmeyi düşünüyor, ve daha üst sınıf bir arabaya geçene kadar acaba Jetta mı alsam diyor, ben de şiddetle olmaz diyorum, alacaksan Passat al diyorum. demek istediğim ortada sahip olduğum Leon kıyaslaması yokken bile benim düşüncem bu.

Umarım kırılmazsın bana
Ozan abicim kırınılcak darınılcak bir durum yok ortada Jetta ile Leon kıyaslanmaz biliyorum ikiside C sınıfında fakat birisi sedan birisi hatcback modeli fakat Golf ile Jetta arasındaki tek fark bagaj farkı başka hiç birşeyi yok ben bu yüzden açtım konuyu başlığada dikkat ettiysen Jetta(Golf)Leon karşılaştırması

Dou nun mesajını şöyle değiştireyim kimse kırılmadan niye golf yerine leon aldınız 😀 ?

+Görünüş

+Sürüş keyfi

+Sportif oluşu (Şidmi diyeceksinizki Jetta 11.1 Leon 11.6 saniyede hızlanıyor. Ona bakarsanız Cupra güç olarak GTI dan güç olarak çok daha üstün)

+Camdan seyretmek, kafamın ucunda hep arabam olması çok hoş bir duygu

Ömer Yiğit Golf özellikle son kasasıyla bence gerçek anlamda kredisinde tüketiyo..
içini incelemedim ama dışardan adı Golf olmasa kimse almaz bence berbat bi tasarımı var özellikle stop grubu..eski Golf'ler gibi yapmaya çalışmışlar olmamış..
Polo dersen akan sular durur ama.. 🙂

ben cok onceden sormustum mert abı 3 sayfaya goz gezdır ....

9 biradan sonra gözlerde biraz sorun başgöstermeye başladı ondandır sanırım

+Sonsuz diyorum Abim...

Nasıı ya 😀

sayfalar once herkez sordu abı ... gereksız bı savunma bu kadar leon kulllanıcısı zevksız kalıteden anlamıyo demek kı ...

Ömrümü yediniz nan benim. 😀

ben herkesin seat almasını istemem o ayrıcalık bizde kalsın...seat her araç almaya çalışanın alabileceği bir araba değil ve olmayacakta.

guzel yorum sonunda geldı cezmı abıden en eskı seat kullanıcısı olarak sanırım abı senın elınden gecmeyen kalmamıstır ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt