İbiza Cupra/Bocanegra ların Kalitesizliği VeDoğuş Oto Faktörü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sorunlar Leon cupralarda için hiç duymadım... ama ibiza cupra ve bocanegralarda sıkça duyuyoruz... ancak polonun böyle ince detaylar ve konfor açısından daha keyifli olduğunu da duyuyoruz corsa opc çok güzel bir araç forumdan bi üyemizdede var gerçekten iç ve dış detayları hele ki koltukları tamponları jantları ve başarılı motoruyla çok tercih edilen olmasa da güzel ve iyi bir araç... ibizalarda konfor ve kalite gerçekten çok vasat ben bu sınıfta araç düşünen herkese Polo GTI öneriyorum kullananların yorumları gerçekten olumlu bir bakımda 1.4tsı 1lt yağ eksiltmesi çok büyük bir sıkıntı değil ve az da olsa polodada bu sorun mevcut ve dsg ile ilgili problemlere de aklım ermiyo 2.0tdı 7ileri dsg a4ümüzde bu sıkıntıyı hiç yaşamadık bi kere şanzuman beyini arızalandı ve değişti şuan 125.000km de ve sıkıntısı yok ancak oda ilk alındığı zamanlardaki yağ eksiltme problemini bitirdi zamanla ilk aldığımızda sıfırken çok yağ eksiltiyodu 40.000kmden sonra bu sorun olmamaya başladı birde cupra ve bocanegrada kapı döşemeleri ve plastik aksam kaza yada değişim sürecinde değiştiyse yerine oturtulması ve klipslerin her açıldığında yenilenmemesi yüzünden elbette ses yapabilir kapılardaki klipsleri komple yenileyerek bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz xenon konusuda basit sıfır mercekli bixenonla 1senelik bir mercekli bixenon aynı tonda yanamaz bunu serviste engelleyemez ki merceksiz normal farlarda bile bu sıkıntı herzaman vardır...

Araban spor araba deil roll falan tarzı aracın sınırlarını kaç defa zorladın dostum neden kendi aracınla kıyaslyorsun... Senin aracın aile arabası yumuşacık gel bi benim araca bin bakalım aglayarak inersin... Spor araba yapılıyorsa ben okadar para veriosan ben sınırları zorlarım... İşte dayanıklılık ozaman belli olur öyle garajda arabayı yatırarak memnunum diyen yalan söylemiş olur. ayrıyeten Kaç defa DSG li aracın sesini duydun? Bu aracı TR de 3. getirttirdim ozamanlar imkanlar sınırlıydı ispanyaya kadar mail atarak arastırdım aldım şimdikiler gibi test etme falan gibi imkanım yoktu Sen gece Lavabodayken ben bu Araba ile Otobanda Rolldeydim..... 😀

kardeşim snn gibi çok gördüm kusura bakma snn gibilerini çakmak cebimizden uyurken çıkarırız roll e ln gerek yok 😀 ayrıca arabanı sat gitsin seat a yazık.

Bu aracın aynısını Hasan Abi'de kullanmıyo mu? Bi tek o mu memnun aracından? Safa bence sat arabayı Polo GTI al eğer bu sınıf alacaksan yine, arabadan çok soğuduğun belli. Ben bi araçtan soğuduğumda kapısını dahi açmak istemem. Öyle düşündüğümde hiç beklemeden satmanı tavsiye ederim. Bu aracın hiç iyi yanı yok gibi senin gözünde!

Boş boş konuşmayın ben bastada konustum sorunların burda paylaşımı çözümü tartışması için bu konuyu açtım arabanı sat bilmemne tarzı konusmayın agır konusurum 10. söyleyişim yeter be!!!!

Bu aracın aynısını Hasan Abi'de kullanmıyo mu? Bi tek o mu memnun aracından? Safa bence sat arabayı Polo GTI al eğer bu sınıf alacaksan yine, arabadan çok soğuduğun belli. Ben bi araçtan soğuduğumda kapısını dahi açmak istemem. Öyle düşündüğümde hiç beklemeden satmanı tavsiye ederim. Bu aracın hiç iyi yanı yok gibi senin gözünde!

Bende sadece cocuklarımı gezdirip arabayı nadir kullansaydım aile aracı yapsaydım bende memnun olurdum...

Boş boş konuşmayın ben bastada konustum sorunların burda paylaşımı çözümü tartışması için bu konuyu açtım arabanı sat bilmemne tarzı konusmayın agır konusurum 10. söyleyişim yeter be!!!!

Arabandan bu kadar soğuduğun sonucunda fikrimi söylüyorum. Ağır konuşucaksan da konuş tutan yok yani! Neyin atarındasın! Aracını sevmediğin sonucunda DSG'den gelen sesin DSG'nin sonucu değil bütün yarı otomatik şanzımanlarda olan sıkıntı olduğunu söylüyorum ve mekanik olarak önüne geçmek zor! Biraz da şans işi o dsg. Süspansiyonları sert diyorsun onun hakkında fikrim yok diğer cupra sahipleri cevap verebilir! OPC ile konsol konusunu söylemişin.
OPC'nin konsolu dandik bir plastikten, malzeme kalitesi açısından arada uçurum yok ki. Koltukları daha şık OPC'nin. OPC'nin Süspansiyonları da diğer araçlara göre sert ama rahatsızlık vermiyor. Daha doğrusu ben zaten sert amortisörü sevdiğim için bana rahatsızlık vermedi.
Şu yorumlarda sinirlenecek atarlanılcak ne var çözebilmiş değilim. Fakat ağır konuşacaksan da tutan kimse yok yani tekrar belirteyim. İstediğini yazmakta özgürsün!

Arabandan bu kadar soğuduğun sonucunda fikrimi söylüyorum. Ağır konuşucaksan da konuş tutan yok yani! Neyin atarındasın! Aracını sevmediğin sonucunda DSG'den gelen sesin DSG'nin sonucu değil bütün yarı otomatik şanzımanlarda olan sıkıntı olduğunu söylüyorum ve mekanik olarak önüne geçmek zor! Biraz da şans işi o dsg. Süspansiyonları sert diyorsun onun hakkında fikrim yok diğer cupra sahipleri cevap verebilir! OPC ile konsol konusunu söylemişin.
OPC'nin konsolu dandik bir plastikten, malzeme kalitesi açısından arada uçurum yok ki. Koltukları daha şık OPC'nin. OPC'nin Süspansiyonları da diğer araçlara göre sert ama rahatsızlık vermiyor. Daha doğrusu ben zaten sert amortisörü sevdiğim için bana rahatsızlık vermedi.
Şu yorumlarda sinirlenecek atarlanılcak ne var çözebilmiş değilim. Fakat ağır konuşacaksan da tutan kimse yok yani tekrar belirteyim. İstediğini yazmakta özgürsün!

Bak kardeşim bu konuyu ben arabadan sogudgum için veya yeni araç tavsiyesi almak için açmadım bunu 10. söyleyişim sana değil bu sözüm herkese baştan beri sat su arabayı bilmemne yazanlar için lafım. Bu konu bu aracın sorunları/Çözümleri hakkındadır konuyu baska bişiye cevirmeyin Allah askına her eleştirimde saçma sapan sen hiç begenmiosun sen arabadan sogudun sen sat sunu al bunu al falan filanlardan sıkıldım... Daha en basta belirttim bunu ama hala insanlar anlamamakta dewam ediyor... Benim arabayı sewmemem yada aracın sorunlu olması size dert değil burda paylaşım yapmaya çalışıyoruz içine ediyorlar....

Bak kardeşim bu konuyu ben arabadan sogudgum için veya yeni araç tavsiyesi almak için açmadım bunu 10. söyleyişim sana değil bu sözüm herkese baştan beri sat su arabayı bilmemne yazanlar için lafım. Bu konu bu aracın sorunları/Çözümleri hakkındadır konuyu baska bişiye cevirmeyin Allah askına her eleştirimde saçma sapan sen hiç begenmiosun sen arabadan sogudun sen sat sunu al bunu al falan filanlardan sıkıldım... Daha en basta belirttim bunu ama hala insanlar anlamamakta dewam ediyor... Benim arabayı sewmemem yada aracın sorunlu olması size dert değil burda paylaşım yapmaya çalışıyoruz içine ediyorlar....

Her yazdığın mesajda aracını kötüleyince ister istemez bir muhalefet kısım oluşuyor. Paylaşım yapmaya çalışırken bize dert mi değil mi diye düşün o zaman bize dert olmadığını düşündüğün konuları açma 😉 Tamam araç kalitesiz olur, süspansiyon kütük gibi olur. Malzemesi berbat olur şanzımanından rahatsız olursun ama o araca binmezsin o zaman. Hiç iyi yanından bahsederken görmedim seni. Eleştiri yapabilirsin araç için fakat iyi yanlarını da dile getirirsen iyi olur yani. Senin yorumlarına baktığımda bu araç dünyanın en berbat aracı. süspansiyon kütük, şanzıman sesli, malzeme kötü bi motor iyi o da yağ eksiltiyo. E o zaman herkesin ' sat başka araç al ' demesi kadar doğal birşey yoktur herhalde derim ve tartışmayı noktalarım! Aracın çok güzel bir araç, sen ilk aldığında çok beğeniyordum ve her gördüğümde maaşallah dedirtiyordum. bunu da belirtmek isterim.

39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt