LeonRider
Kayıtlı Üye
bu sorunlar Leon cupralarda için hiç duymadım... ama ibiza cupra ve bocanegralarda sıkça duyuyoruz... ancak polonun böyle ince detaylar ve konfor açısından daha keyifli olduğunu da duyuyoruz corsa opc çok güzel bir araç forumdan bi üyemizdede var gerçekten iç ve dış detayları hele ki koltukları tamponları jantları ve başarılı motoruyla çok tercih edilen olmasa da güzel ve iyi bir araç... ibizalarda konfor ve kalite gerçekten çok vasat ben bu sınıfta araç düşünen herkese Polo GTI öneriyorum kullananların yorumları gerçekten olumlu bir bakımda 1.4tsı 1lt yağ eksiltmesi çok büyük bir sıkıntı değil ve az da olsa polodada bu sorun mevcut ve dsg ile ilgili problemlere de aklım ermiyo 2.0tdı 7ileri dsg a4ümüzde bu sıkıntıyı hiç yaşamadık bi kere şanzuman beyini arızalandı ve değişti şuan 125.000km de ve sıkıntısı yok ancak oda ilk alındığı zamanlardaki yağ eksiltme problemini bitirdi zamanla ilk aldığımızda sıfırken çok yağ eksiltiyodu 40.000kmden sonra bu sorun olmamaya başladı birde cupra ve bocanegrada kapı döşemeleri ve plastik aksam kaza yada değişim sürecinde değiştiyse yerine oturtulması ve klipslerin her açıldığında yenilenmemesi yüzünden elbette ses yapabilir kapılardaki klipsleri komple yenileyerek bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz xenon konusuda basit sıfır mercekli bixenonla 1senelik bir mercekli bixenon aynı tonda yanamaz bunu serviste engelleyemez ki merceksiz normal farlarda bile bu sıkıntı herzaman vardır...