İbiza Cupra/Bocanegra ların Kalitesizliği VeDoğuş Oto Faktörü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3-4 değilde 9aylık araç...aracı aşırı sert kullanıyorsun bence,hangi araç olursa olsun takur tukur kasislere girersen,çukurmukur dinlemeden geçersen olası bu gibi şeyler yani.ayrıca gerçekten bıkmış durumdaysan aracı cidden satmanı öneriyorum.çünkü aracında problem olmayan arkadaşlar buradaki bu tutumun yüzünden araçlarının satışında zorlanacaklar.sitenin ciddi bir takipçi misafir sayısı var..konuyu okuyan,araçlardan soğuyacak.senin aracın ve bir arkadaşının aracı bu şekilde diye genel olarak karalaman doğru değil.gerçekten memnun değilsen sat aracı gitsin.

Ali Ferhat Yazıcı.

Bu ne kadar yanlış bir düşüncedir arkadaş böyle ? Ne yani burası seat forumu diye, herkesin aracı seat diye, burda doğrular konuşulmayacak mı ? Arabanın piyasası düşer kimse seat almaz diye susup ben aslında arabamdan çok memnunum mu demek gerekiyor ? Kaldı ki sırf burda yazılanlar doğrultusunda gidip araç alan/satan zaten bilinçli bir tüketici değildir. Yazılanlar her ne kadar önemli ipuçları versede burası bir forum, insanlar buraya duygularını katarak yorum yapıyor. Burda kimse seat pazalamacısı değil o yüzden sen insanları seattan sogutuyosun böyle yazma diye birşey söz konusu olamaz..

Benimde seat ım vardı 4 sene önce 1.6 pancar motorlu leonlardan, biz yine burda bu forumdaydık ve insanlara yalvarıyorduk almayın bu motoru pişman olursunuz diye. kalkıp kendi memnun olmadığım şeyi aracımın piyasası düşmesin diye iyi mi aksettiricektik insanlara ? Bu bence bencilliktir, aynı zamanda marka fanatikliğidir.

Araç idare ediyor beni satıp satmama konusunu burda bana söyleme yani sizlerin sat demesiyle aracımı satıcak değilim hala sat diyip duruyorsun yukarda yazdıklarımı okumadın sanırım...
Ayrıyeten ben burda aracı karalamıyorum sorunlarını yazıoyorum eksi yönlerini yazıp eleştiriyorum ve bunu yapmaya dewam edicemki alacak olanlar zaten bana gelip soruyor bana en az 15 kişi arabandan memnunmusun alıcam diye sordu PM attı... Kimsenin benim tutumum yüzünden zorlanacagını sanmıyorum eger senin bir rahatsızlıgın varsa bunu belirt

kardeş kimse senin aracından memnun olup olmadığınla ilgilenmez, bizim derdimiz "madem bu kadar çok şikayetçisin neden hala üstünde direksiyon çeviriyosun" kısmı.. ha sen arabadandan memnunmuşsun değilmişsin o senin tercihin kimseyi ilgilendirmez ama yaşadığın problemleri (ki çoğuda ses gelmesi, tıkırtı, kapanır aynaların senkronizesizliği v.s.) tüm bocalara ve cupralara yayarak bilmeyenler için yanlış bi önyargı oluşturman çoğu kişinin tepkisini toplar ayrıca bahsettiğim 180 beygir muhabbeti aracın çok güçlü olduğuna işarettiyanlış anlaşılmış düzeltmemi yapayım.. o üstünde oturup direksiyonunu çevirdiğiniz araba 180 beygirlik bi alet bırakında ayağınız gazın dibindeyken şanzımanses çıkarıversin.. başka arabalarla karşılaştırırkende lütfen her yönden yapın kıyasınızı performans, güç, sağlamlık, dayanıklılık, konfor ve en önemlisi maddiyat olarak.. sinirlendirecek şeyler söylediğimi düşünmüyorum sizdende aynı üslububu sebeple beklerim keyifli forumlar..

Bu ne kadar yanlış bir düşüncedir arkadaş böyle ? Ne yani burası seat forumu diye, herkesin aracı seat diye, burda doğrular konuşulmayacak mı ? Arabanın piyasası düşer kimse seat almaz diye susup ben aslında arabamdan çok memnunum mu demek gerekiyor ? Kaldı ki sırf burda yazılanlar doğrultusunda gidip araç alan/satan zaten bilinçli bir tüketici değildir. Yazılanlar her ne kadar önemli ipuçları versede burası bir forum, insanlar buraya duygularını katarak yorum yapıyor. Burda kimse seat pazalamacısı değil o yüzden sen insanları seattan sogutuyosun böyle yazma diye birşey söz konusu olamaz..

Benimde seat ım vardı 4 sene önce 1.6 pancar motorlu leonlardan, biz yine burda bu forumdaydık ve insanlara yalvarıyorduk almayın bu motoru pişman olursunuz diye. kalkıp kendi memnun olmadığım şeyi aracımın piyasası düşmesin diye iyi mi aksettiricektik insanlara ? Bu bence bencilliktir, aynı zamanda marka fanatikliğidir.

marka fanatikliği olaraka düşündüğün şeyin aslında ne kadar yanlış olduğunu şöyle ifade edeyim.. 4 sene önce basbas bağırıp almayın dediğiniz pancar motorlu aracı yaklaşık iki sene önce aldım ve 2 senedir LPG li olarak kullanıyorum ve çok memnunun ve sanırım bu sayede leon ailesinde en ucuza bu arabaya binen benim.. iyiki sizin yorumunuzu okumamış ve tavsiyelerinizi görmemişim.. unutmayım her malın bir alıcısı ve bir kullanıcısı bulunur bu yüzden lütfen memnun olmadığınız araç hakkında yorum yaparken bunu tüm aileye sınıfa yada markaya yüklemeyin zira her malın bir iyisi daha her zaman vardır ve bulunur bu da aklınızın bir köşesinde bulunsun..

Hako,ben burda fanatiklik yapmıyorum sadece,aracından memnun değilsen sorunlarını belirtirsin.fakat konunun tamamını okuduğumda arkadaşın sürekli itici ve karalayıcı bir tavrı olduğunu gördüm.benim kişisel bir derdim yok safa kardeşle,sadece birkaç örnekten dolayı marka karalaması yapılması yanlış.kusura bakma ama benim tek aracım seat değil,fanatiklik yapmak gibi bir amacım olamaz.Ben körkütük araçları övün demiyorum,fakat aracınla ilgili konudan bahset,markaya veya tüm bir sınıfa hitap ederek değil.anlatmaya çalıştığım buydu.tşkler.

Hako,ben burda fanatiklik yapmıyorum sadece,aracından memnun değilsen sorunlarını belirtirsin.fakat konunun tamamını okuduğumda arkadaşın sürekli itici ve karalayıcı bir tavrı olduğunu gördüm.benim kişisel bir derdim yok safa kardeşle,sadece birkaç örnekten dolayı marka karalaması yapılması yanlış.kusura bakma ama benim tek aracım seat değil,fanatiklik yapmak gibi bir amacım olamaz.Ben körkütük araçları övün demiyorum,fakat aracınla ilgili konudan bahset,markaya veya tüm bir sınıfa hitap ederek değil.anlatmaya çalıştığım buydu.tşkler.

Ferhat, senden alıntı yaptım ama bende genele söyledim onları, sana fanatiklik yapıyosun demedim zaten yanlış anlama. Düşünce tarzının yanlış olduğunu söyledim. Ayrıca kaç araban olduğunu sormadım da madem söyledin merak ettim 19 yaşında 3 araba, napıyosun o kadar arabayı 🙂 Benimde 15 tane falan var o zaman şirketteki araçları sayarsak ha 2 tanede forkliftimiz var mazotlu sende kusura bakma..

ferhat, senden alıntı yaptım ama bende genele söyledim onları, sana fanatiklik yapıyosun demedim zaten yanlış anlama. Düşünce tarzının yanlış olduğunu söyledim. Ayrıca kaç araban olduğunu sormadım da madem söyledin merak ettim 19 yaşında 3 araba, napıyosun o kadar arabayı 🙂 benimde 15 tane falan var o zaman şirketteki araçları sayarsak ha 2 tanede forkliftimiz var mazotlu sende kusura bakma..
:ddsad:asdas:sd:d:d:d:dd:d:

kardeş kimse senin aracından memnun olup olmadığınla ilgilenmez, bizim derdimiz "madem bu kadar çok şikayetçisin neden hala üstünde direksiyon çeviriyosun" kısmı.. ha sen arabadandan memnunmuşsun değilmişsin o senin tercihin kimseyi ilgilendirmez ama yaşadığın problemleri (ki çoğuda ses gelmesi, tıkırtı, kapanır aynaların senkronizesizliği v.s.) tüm bocalara ve cupralara yayarak bilmeyenler için yanlış bi önyargı oluşturman çoğu kişinin tepkisini toplar ayrıca bahsettiğim 180 beygir muhabbeti aracın çok güçlü olduğuna işarettiyanlış anlaşılmış düzeltmemi yapayım.. o üstünde oturup direksiyonunu çevirdiğiniz araba 180 beygirlik bi alet bırakında ayağınız gazın dibindeyken şanzımanses çıkarıversin.. başka arabalarla karşılaştırırkende lütfen her yönden yapın kıyasınızı performans, güç, sağlamlık, dayanıklılık, konfor ve en önemlisi maddiyat olarak.. sinirlendirecek şeyler söylediğimi düşünmüyorum sizdende aynı üslububu sebeple beklerim keyifli forumlar..

Kardeşim bu t-shirt deilki baktın bi gun giyindin sevmedin sat baskasını al... Belki imkanım yok belki arabayı hala seviyorum belki değişik durumlar var nerden biliyorsunuz. Satacak olsam ben zaten coktan satmıstım belliki satmıyorum... Szin üstünde durmanız gereken sey Benim sevip sevmediğim aracın uzerinde nekadar duracagım değil... Madem konuya yazmak istiyorsun ya çözüm yaz ya öneri yaz yada hoşuna gitmiyorsa açıp okumayın konuyu.
Ayrıyeten Neden kendi aracımı karalıyım arkadaslar ben buraya sorunları yazdım ha ufak sorun ha buyuk sorun aynılarını yasayanlar çözenler çözmeyenler öneriler için paylaşım için açtım neden arabayı kullanmam, aracın kotu taraflarını soylemem bukadar sizi kastıki???

Yaş olarak büyüksün,saygımı bozmicam fakat lafı tersinden anlama hako,seata karşı bir fanatikliğim olmadığını belirtiyorum sadece.seviyenizi düşürmeyin artık.kusura bakmayın 2 kelime konuşmaya gelinmiyor sizlerle..annem hayatta değil babamda işleri gereği burda yok.araçların biri şirketin diğer ikisi üzerime.kardeşime burada hem anne hem baba olmaya çalışıyorum.aynı zamanda istanbuldaki aile büyüklerimede yardım etmem gerektiğinden bu durumdayım.benim malla mülkle hava atmak gibi bir amacım yok.kendi art niyetinizi insanlarda aramayın.seviyesizliğin lüzumu yok.

Ali Ferhat Yazıcı

Walla bnm arabam stock... xenonum deisince tek tarafi baktim farkli renk oldu eski xenon ampulunu taktrdim sadece far ve mercek deisti oda ne renkleti yine tutmuyor herneyse bunlar basit seyler hele bnm on cita problemim warki anlatsam seattan sogursunuz... Sifir araba aldik servisten cikamaz olduk...

Safa ampul tek olarak degıstırınce bır tarafın parlak olacagını bılıyorsun.Herseyın bır omru var.Ampulun patladıgında cıft olarak degısırım.

39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt