can ikinci elde aynı paraya ismail giib bulrsan dediğin doğru. Ama sana aşöyle açıklayım. 1,9 u 52000 liraya ankara ata veriyor şuan ellerinde kalanları. 40000 lira civarınada 0 tsi alabiliyorsun arada 12000 lira var. Ayrıca senelik 1300 lira kadar da vergi farkıvar. Sıfır alan bir kişi 1,9 aldığı zaman o aradaki farkı vergi hariç 8,6 senede diye hesapladı dün gece ben baktığımda ki vergiyide katsak aracın ekonomik ömrü dolmuş olur biz kara geçene kadar. 🙂
ama 1,6 tdi olsa işler ciddi şekilde değişiyor orası ayrı bir nokta.
+3.72
yada hıcbırını almayıp 1.2 motor ıbıza alırım🙂 yada tercıhımı 1.4 dızel bı araca cevırırım...
valla bu konuda bok attıgımız cdti motor giriyo devreye hiç beğenmesekte astraları vs. en makul motor onda 🙂 ki ben izitronik şanzımanı dısnda astranın konforu hosuma gitmekte okadarda kötü değil bence
can ikinci elde aynı paraya ismail giib bulrsan dediğin doğru. ama sana aşöyle açıklayım. 1,9 u 52000 liraya ankara ata veriyor şuan ellerinde kalanları. 40000 lira civarınada 0 tsi alabiliyorsun arada 12000 lira var. ayrıca senelik 1300 lira kadar da vergi farkıvar. sıfır alan bir kişi 1,9 aldığı zaman o aradaki farkı vergi hariç 8,6 senede diye hesapladı dün gece ben baktığımda ki vergiyide katsak aracın ekonomik ömrü dolmuş olur biz kara geçene kadar. 🙂
ama 1,6 tdi olsa işler ciddi şekilde değişiyor orası ayrı bir nokta.