Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz konunu dağıttım ama özür dileklerimi iletmek isterim konu devam etmeli bence baslıkta olduğu gibi ki sıkıntına care derdine derman olabilsin scw ailesi 🙂 Umarım tez zamanda sıkıntını çözer aracına keyifle binmeye devam edersin
hallettim teşekürler arkadaşlar .. artık kendim yapabilirim tek gereken balata spreyi alıp gaz kelebeğinin oraya sıkmakmış düzeldi sorunsuz çalışıyor 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.