Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün birşey yapamadım ama soz haftasonuna cilali yikama yapacagım. 🙂

Şöyle bişey olmuştu paylaşmak istedim 🙂

Kırmızı ışıkta durmuş bekliyordum, arkama bir araç yanaştı. Şişmanca bir adam kullanıyordu, yanında da bir hanım vardı. Adam dalgın dalgın bakarken bizim plaka dikkatini çekti (VAK) ve yanındakine gösterdi gülümsediler. Sonra Çupra yazısını gördüler ve pek bir güldüler. Buna vesile oldum diye ben de mutlu oldum 🙂

Kırmızı ışıkta durmuş bekliyordum, arkama bir araç yanaştı. Şişmanca bir adam kullanıyordu, yanında da bir hanım vardı. Adam dalgın dalgın bakarken bizim plaka dikkatini çekti (VAK) ve yanındakine gösterdi gülümsediler. Sonra Çupra yazısını gördüler ve pek bir güldüler. Buna vesile oldum diye ben de mutlu oldum 🙂

Plaka iyiymiş 🙂 valla bende tebessüm ettim 🙂

Kısmet Olursa okuldan sonra yeni aldığımız Ledler Takılacak..

Bayağı bi espriye muhtaçlarmış..

Bugün gidebilirsem plakacıya ya plaka kalemi yada yeni bir plaka yaptırıcam hayırlısı.. 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,146Konu
763,895Mesajlar
21,929Kullanıcılar
Geri
Üst Alt