Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leonun bildiğin gibi çok pahalı. Golf pedal seti daha uygundu. taksitle aldım. 275 tl 🙂) Ayak dayama 60 tl ama tam oturmadığı için takmıyorlar. Sadece pedal setini taktırdım ayak dayama hariç. Modüllü olan bu. Gaz pedalı boşa çıktı yani.

Seatıma Babamla garaj yaptık iki sunta arasına köpük koyduk otomatik kapıyı kendimiz malzeme alıpta yaptık kumanda sistemini kendim yaptım

Ekli dosyayı görüntüle 9670
Ekli dosyayı görüntüle 9671
Babam iki sunta arasına köpük doldurdu
Ekli dosyayı görüntüle 9674

Ekli dosyayı görüntüle 9672

Ekli dosyayı görüntüle 9673

Maşallah cok güzel olmuş. Ben de kısmetse yakın bir zamanda garaj yapmayı düşünüyorum. Yıkıyoruz aracı ertesi gün hiç yıkanmamış gibi oluyor. Garaj; imkan varsa kesinlikle şart.

Sağ farımı zımparaldım sağ farım biraz soluktu bende 800 zımpara ve sonra 2000 kum zımpara ile zımparaladıktan sonra cila sürdüm parlattım güzel oldu ama 4000 kum zımpara bulduktan sonra tekrar yapıcam biraz daha var.

önce
ih8xzc.jpg

Sonra
2d7h2sz.jpg

Sağ farımı zımparaldım sağ farım biraz soluktu bende 800 zımpara ve sonra 2000 kum zımpara ile zımparaladıktan sonra cila sürdüm parlattım güzel oldu ama 4000 kum zımpara bulduktan sonra tekrar yapıcam biraz daha var.

önce
ih8xzc.jpg

Sonra
2d7h2sz.jpg

Tebrikler güner Abi başarılı Olmuş Demek Seninde Elinden geliyor maşallah..

Ama 0.400 bulursan muhakkak geç üzerinden 😱key:

önce
ih8xzc.jpg

Sonra
2d7h2sz.jpg

eline sağlık güner...güzel gözüküyor 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,145Konu
763,894Mesajlar
21,927Kullanıcılar
emrecrkcSon üye
Geri
Üst Alt