Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2,5 aydır yıkatmıyorum...Kar,yağmur,çamur derken siyah rengi fümeye döndü..😀

Fotoğraflamayı ve Pandizotu yerine takmayı unuttuk yalnız 🙁

Birde Görüpte yaptırmak isteyen arkadaşlar oraya uygun fitil bulamamaktan yakınıyordu hakikaten doğruymuş koskoca maslakta bile bulamadık buna binayen temin edilecek web site adresini paylaşmak isterim ölçüleri ve muhabbeti biliyor esnaf şahıs.. irtibata geçip SCW adını telaffuz ederseniz 10 TL'ye kargolayacak istenilen yere..

ilgili Link: Fitil ve Hortumun Adresi

Not: Ben 15'e Yaptırmıştım..
Abi arayıp siparişi veriyorum.

Yok arkadaş en son kendini bana vurduracaksın öyle rahat edeceksin🙂
Uzak dur fitillerimden..
Sıkayımmı Ustaaaa. 🙂
jhs8k.jpg

Sıkayımmı Ustaaaa. 🙂
jhs8k.jpg

Hasan Alem Çocuksun 😀 Ama artık bunlarla işin yok senin madem FR'ıda çektirdin kapıya.. o halde en yakın zamanda yarı profesyonel bir fot. mak. sı bulunup Mertkandan boşalan Fotoratörlük koltuğunu başkasına kaptırmayacaksın 😱key:

Hasan Alem Çocuksun 😀 Ama artık bunlarla işin yok senin madem FR'ıda çektirdin kapıya.. o halde en yakın zamanda yarı profesyonel bir fot. mak. sı bulunup Mertkandan boşalan Fotoratörlük koltuğunu başkasına kaptırmayacaksın 😱key:
Makine yok üzgünüm,iPod Touch var panaromik fotoğraf çekebiliyor. Öyle fotoratör ben olurum ama her buluşmaya gelmem gerekir öyle bir durumda babamı getiremiyorumki 🙁 Makinem güzel çekiyor ya. 🙂 Üye Otomobilleri bölümünden Style aracımın son fotoğrafları onunla çekildi birazdan sana benim kameramla çekilmiş bir videoyu atacağım abi.

Panjur sökülüp eve götürüldü, evde nikelaj çerçeve panjurdan ayrılıp üzerine [MENTION=23987]Duvi[/MENTION] başganın hibe ettiği (teşekkürler, gardaşım panjurumu Sana itaf ediyorum) Piano Black Folyo kaplandı (harbiden çok zor işmiş tavsiyem böyle küçük ve çok kıvrımlı parçalarla hiç uğraşmayın direk boyatın) ardından panjur takıldı ve kırmızıyla Piano Black'in dansı sigara eşliğinde seyredildi.. fotoğraf çekmek aklıma gelmedi ama yapıp taktıktan sonra anladım ki, benim arabaya yapacağım ilk şey buymuş çok hoşuma gitti bi kaç değişikliklerde olacak onlarla birlikte paylaşırım burda 😱key:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,147Konu
763,896Mesajlar
21,930Kullanıcılar
mar4caSon üye
Geri
Üst Alt