Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panjur sökülüp eve götürüldü, evde nikelaj çerçeve panjurdan ayrılıp üzerine [MENTION=23987]Duvi[/MENTION] başganın hibe ettiği (teşekkürler, gardaşım panjurumu Sana itaf ediyorum) Piano Black Folyo kaplandı (harbiden çok zor işmiş tavsiyem böyle küçük ve çok kıvrımlı parçalarla hiç uğraşmayın direk boyatın) ardından panjur takıldı ve kırmızıyla Piano Black'in dansı sigara eşliğinde seyredildi.. fotoğraf çekmek aklıma gelmedi ama yapıp taktıktan sonra anladım ki, benim arabaya yapacağım ilk şey buymuş çok hoşuma gitti bi kaç değişikliklerde olacak onlarla birlikte paylaşırım burda 😱key:

Panjur sökülüp eve götürüldü, evde nikelaj çerçeve panjurdan ayrılıp üzerine @Duvi başganın hibe ettiği (teşekkürler, gardaşım panjurumu Sana itaf ediyorum) Piano Black Folyo kaplandı (harbiden çok zor işmiş tavsiyem böyle küçük ve çok kıvrımlı parçalarla hiç uğraşmayın direk boyatın) ardından panjur takıldı ve kırmızıyla Piano Black'in dansı sigara eşliğinde seyredildi.. fotoğraf çekmek aklıma gelmedi ama yapıp taktıktan sonra anladım ki, benim arabaya yapacağım ilk şey buymuş çok hoşuma gitti bi kaç değişikliklerde olacak onlarla birlikte paylaşırım burda 😱key:
Benimde aklımda var abi o ön tamponu kaplatırken panjuruda söküp kaplatsakmı ne yapsam hoşda duruyor piano black yaptırırım. Şimdi Fatih aksaray mah. oto parçaları için bölüm var oraya giderim orada sem tuning firması var orada folyo kaplama yapılmakta gider orada hem tamponu hemde panjuru kaplatırım .

Bugun SEAT'ım için plakacıya gittim app plaka bastıracağım yakın zamanda fiyat aldım birazda pazarlık yaptım öğrenciyiz kendim yaptırıcam ayaklarına yattım son fiyat 110 yaptı bana ilaç gibi geldi valla hologramlı türk bayraklı mühürlü . diğerleri hologramlı yapmıyor türk bayraklıda yapmıyo bunda hersey mevcut ve emniyette mühürü basılmakta.

Benimde aklımda var abi o ön tamponu kaplatırken panjuruda söküp kaplatsakmı ne yapsam hoşda duruyor piano black yaptırırım. Şimdi Fatih aksaray mah. oto parçaları için bölüm var oraya giderim orada sem tuning firması var orada folyo kaplama yapılmakta gider orada hem tamponu hemde panjuru kaplatırım .

Hasan Yalnız yapılırken her an başında dur adamın gerekirse on yirmi fazla ver işçilik ve el emeği özensiz olursa sonradan çıkıyor işin foyası ortaya o çeki demirinin olduğu bölümü filan ayrıcva kaplat ve öyle taktır allah göstermesinyolda belde bişeyl olduğunda yahut çamura saplandığında plaka yapışmış folyoyuda yırtıp tekrar yaptırmak zorunda kalma.. Ayrıca panjuru açamaz ustan tırnak kırmadan daha önce açmamışsa eğer çıkartabilirsen sen çıkart öyle götür gerekirse ben tarif veririm o konuda.. 😉

Hasan Yalnız yapılırken her an başında dur adamın gerekirse on yirmi fazla ver işçilik ve el emeği özensiz olursa sonradan çıkıyor işin foyası ortaya o çeki demirinin olduğu bölümü filan ayrıcva kaplat ve öyle taktır allah göstermesinyolda belde bişeyl olduğunda yahut çamura saplandığında plaka yapışmış folyoyuda yırtıp tekrar yaptırmak zorunda kalma.. Ayrıca panjuru açamaz ustan tırnak kırmadan daha önce açmamışsa eğer çıkartabilirsen sen çıkart öyle götür gerekirse ben tarif veririm o konuda.. 😉
Aslında birgün müsait bir zamanımda yaptıracağım tabi çeki demiri bölümü o yapamasa bile ben orası ıcın alırım bır ufak meyve bıcağı açarım orayı dikkatlice . Aslında 2 mizinde müsait bir gününde beraber yaptırsak abi ne güzel olur sen biliyorsunda bu işleri. Bir gün beraber kaplatırız allah ızın verırse musaıt bır gun bulayım ben bi.

Panjur sökülüp eve götürüldü, evde nikelaj çerçeve panjurdan ayrılıp üzerine @Duvi başganın hibe ettiği (teşekkürler, gardaşım panjurumu Sana itaf ediyorum) Piano Black Folyo kaplandı (harbiden çok zor işmiş tavsiyem böyle küçük ve çok kıvrımlı parçalarla hiç uğraşmayın direk boyatın) ardından panjur takıldı ve kırmızıyla Piano Black'in dansı sigara eşliğinde seyredildi.. fotoğraf çekmek aklıma gelmedi ama yapıp taktıktan sonra anladım ki, benim arabaya yapacağım ilk şey buymuş çok hoşuma gitti bi kaç değişikliklerde olacak onlarla birlikte paylaşırım burda 😱key:
Boyamak mantikli olani ama kaplamada eminim cok guzel duruyordur gule gule kullan selcuk abi bende istanbula yeni geldim.Spoileri takarken aracta kalan silikonlari daha bugun yilatabildim kemik gibi olmus arabanin ustunde.Zar zor cikarabildik.

Fotoğraflamayı ve Pandizotu yerine takmayı unuttuk yalnız 🙁

Birde Görüpte yaptırmak isteyen arkadaşlar oraya uygun fitil bulamamaktan yakınıyordu hakikaten doğruymuş koskoca maslakta bile bulamadık buna binayen temin edilecek web site adresini paylaşmak isterim ölçüleri ve muhabbeti biliyor esnaf şahıs.. irtibata geçip SCW adını telaffuz ederseniz 10 TL'ye kargolayacak istenilen yere..

ilgili Link: Fitil ve Hortumun Adresi

Not: Ben 15'e Yaptırmıştım..

abı fıtılın tanesımı cıftımı 10tl ben aradım bana cıftı 20tl dedıde bırde sana sorayım dedım

Güle güle kullan Gardaşım..Senin elinden çıkan kötü olamaz zaten..Bizimde ufak bir katkımız olduysa bu güzellikte ne mutlu bize ama onure edip mahçup etme bizi gardaş...KaZasız belasız çöllüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,147Konu
763,896Mesajlar
21,930Kullanıcılar
mar4caSon üye
Geri
Üst Alt