kaanoksuz
Kayıtlı Üye
Haberim olaydı iyidi banada alın derdim
Fotoğraflamayı ve Pandizotu yerine takmayı unuttuk yalnız 🙁
Birde Görüpte yaptırmak isteyen arkadaşlar oraya uygun fitil bulamamaktan yakınıyordu hakikaten doğruymuş koskoca maslakta bile bulamadık buna binayen temin edilecek web site adresini paylaşmak isterim ölçüleri ve muhabbeti biliyor esnaf şahıs.. irtibata geçip SCW adını telaffuz ederseniz 10 TL'ye kargolayacak istenilen yere..
ilgili Link: Fitil ve Hortumun Adresi
Not: Ben 15'e Yaptırmıştım..
😱key: olmadı yarın ulviden çalam ben puhahavalla bilseydik alırdık ya kardeşim neyse aklımızda olsun bidaha gidersek alırız 😉
Pandizotu hallettim 😀 212 de yıkamacıda bitane laz buldum bizden spry yapıştırıcıyla hallettik taş taş 😀 ne varsa bu topraklarda var 😀
gitmem iyi oldu hepsini hallettim ohh miss kafam rahat sabah uğraşmayacam bidaha kuyu suyu bana ters hocam 😀Hemde Bu saatten sonra 😀 😀
Gittin yani 212'ye.. bende köpüklü yıkattım yopl çamurluymuş yarın sabah 7'de kalkıp bidaha yıkıycam 😱key:
Seatıma Babamla garaj yaptık iki sunta arasına köpük koyduk otomatik kapıyı kendimiz malzeme alıpta yaptık kumanda sistemini kendim yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 9670
Ekli dosyayı görüntüle 9671
Ekli dosyayı görüntüle 9672
Ekli dosyayı görüntüle 9673
Teşekürler mustakil ev gibisi yok bende önceden Hyundai acent vardı ama Seatı aldıktan sonra yapmaya karar verdim arabanın rengi siyah olduğu için yanmasın diyeabi maşallah çok güzel olmuş vallahi ev mustakil olunca yapıosun biz sitede park etmeye yer bulamıyoruz 🙂