Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 Cordoba Signo 1.4 TDI İlanı Hakkında

baktır bakalım ilkim oto baksın olmadı 101nokta check-up yapan yere götür
 
İlkim oto da 101 nokta yok mu? Yoksa götürürüm güzel bir check-up firmasına A-Z baksınlar...
 
tam bılmıyorm topragım valla ben gıttım oraya guzel mekan guzel yer emınım yardımcı olcaklardır sana kafana bırsey takılmaz tam emın degılım sağlam ustaları var.
 
Yarın götürünce aracı kaldırırlar bakarız altına filan fotolarla gelirim , umarım araba temiz motoru sağlıklı çıkar...
 
Arkadaki yazıları beğenmediğinden mi sökmüş acaba :s

Boya ölçerler var onlarla gez her yanını bence.
 
Önce ilkim otoya gidicem sonra onların tavsiye ettiği bir check-up cı vardır heralde oraya geçerim iyice baktırırım araca didik didik yaptırırım...
 
Arkadaşlar birazdan aracı ilkim otoya götürmek için araç sahibinin yanında gidicem ama e-devlet ten aracın plakasını sorgulattığımda FIAT olarak gözüküyor? Bu nedir? Riskleri nelerdir? Acil cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...
 
FIAT'mı :rolleyes: Sahibine sorun bunu.. ve bence aracı götürmeden önce ne bileyim noterde falan sorgulayın plaka bu araca ait mi diye ondan sonra baktırın.Belki daha çok vakit harcıyacaksınız ama en azından boşa para vermemiş olursunuz expertize..
 
Plakayi dogru yazip sorgulattiginiza eminmisin?
 
Geri
Üst Alt