Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 Cordoba Signo 1.4 TDI İlanı Hakkında

Arkadaşlar bugün ilandaki araca baktım adam en son 17.800 dedi. Aracın duruşu motor sesi fian sıkıntısız Tramerde herhangibir hasarı gözükmüyor. Yarın gel istediğin ustaya götür dedi adam. Yalnız benim kafamı kurcalayan birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim ;

1- İlanda araçta hız sabitleyici yok diyordu fakat araca bindiğimde sol kolun üzerinde on/off tuşu yan tarafındada +/- butonu olduğunu gördüm bu hız sabitleyici değil mi?

2- Aracın sol ön koltuğunun yanında duran uzunca bir kol var sanırım koltuğu kaldırmaya yarıyor o ucundan kırık çok maliyetli birşey midir?

3- Bunun dışında arabanın heryanını dolaştım sadece sağ ön çamurluğun ön tarafında 1 karış bile sayılmayacak bir boya var adamda öyle söyledi zaten onun dışında sıkıntısı yok. Sizce fiyat iyi mi?

4- Son sorum arabanın göğüsünde teyp ve boşluk olan yer biraz yerinden çıkmış gözüküyor bu bir problem midir?

Teşekkür ederim....

bence guzel o dedıgın kol gıbı sey koltuk kaldırıyor ostım de yıldız sanayı sıtesınde bulursun o parcayı pekı ıbıza dusunurmusun aynı km de kırıkkalde var gzl bı arac var lınkını gonderdım tabı dızel degıl ama

Seat Ibiza 1.4 Signo 2002 Model 18.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62966198
 
Teşekkürler Onur cevabın için ilanı inceledim araç güzel duruyor ve sunroof u olması çok güzel bir özellik ama maalesef benzinli değil dizel araç aramaktayım.


İlkşm oto Yasin beylede görüştüm yarın aracı alıp göstereceğim. HAdi hayırlısı.

Birde aracın ön camında çatlak vardı yaptırmak istesem ne kadara patlar bana?
 
araba dediğiniz gibiyse alınabilir o fiyata. aracınıza kasko yaptırmayı düşünüyorsanız ön camı kaskonuzun hasarsızlık indirimini bozmadan değiştirebilirsiniz. aksi takdirde ön cam 250 tl nin altında olacağını hiç sanmam.
 
Kaskoyu sordum 800 lira civarına yapılıyor dediler. Eğer öyleyse yaptırırım. O zman o bahsettiğim koluda değiştirirler heralde değil mi?
 
kasko bahsettiğiniz kolu değiştirmez. sadece camı değiştirir.
 
1) Araçta hız sabitleyici var..

2) Evet koltuğu indirip kaldırmaya yarıyor.. Ne derecede kırık bilmiyorum fakat maliyetli birşey olacağını zannetmiyorum.

3) Fiyatı normal denebilir. Araç 2004 model, motoru sağlam bir dizel. Donanım olarak iyi.. Fiyatını hakeden bir araç. Bence eder.. Zaten tek yerde boyası varmış bence o hiç sorun değil..

4) Daha önce göğüs sökülmüş olabilir görmek gerekiyor. Sahibine sordunuz mu neden öyle olduğunu?
 
Birkan sahibine sordum göğüsünün açılmadığını söyledi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Onur vermiş olduğun aracı tramerde sorgulattım 3000TL hasarlı çıktı. Yarın beyaz Cordobayı göstericem eğer İlkim oto da onay verirse alıcam aracı hayırlısıyla...
 
Birkan sahibine sordum göğüsünün açılmadığını söyledi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Onur vermiş olduğun aracı tramerde sorgulattım 3000TL hasarlı çıktı. Yarın beyaz Cordobayı göstericem eğer İlkim oto da onay verirse alıcam aracı hayırlısıyla...

Pek daha önce başka bi Cordoba'nın göğüsünü gördünüz mü? Ona nazaran bi karşılaştırma yapardınız en azından.. Belkide size öyle gelmiştir..

Her ihtimali düşünmen lazım :)

Baktırdığınız zaman ortaya çıkar muhtemelen birşey varsa. Baktıracağınız yere göğüsüde gösterin detaylı olarak baksınlar.

Umarım birşey çıkmazda aracı alırsınız..
 
Evet en çok aklıma takılan Hız Sabitleyiciyle ön konsol olayı oldu yarın götürücem umarım dediğiniz gibi alabilirim. Satıcısı çok güveniyordu arabaya al götür tek başına heryerine baktır diyor=)
 
Geri
Üst Alt