Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 Cordoba Signo 1.4 TDI İlanı Hakkında

Evet arkadaşlar plaka maalesef doğru. Aracı ilkim oto Yasin abiye götürdüm saolsun ilgilendiler en iyi şekilde. Araçta boya yok hatasız diyen eski Baş Komiser! amcamızın aracı İlkim Otodaki teslet sonucunda Tavan hariç boyalı Sol çamurluk değişik çıktı. Bunları duyunca motoruna bile baktırmadım ama Yasin abi Km sinin düşürüldüğünü söylüyor.

Bunun gibi insanlar yüzünden araç almaktan soğuyor vatandaş. En az 5 kere sormuşumdur araçta boya var mı diye "Kalıbımı Koyarım Yok" diyor adam. Bunu diyende emekli Baş Komiser ve tanıdık çıkıyor bir şekilde.

Neyse sinirlendim durduk yere bide vaktimi çaldılar. Bide sabah aracı götürmeye gittim dükkanına adamın 18 den 1 kuruş aşşa olmaz eğer pazarlık yapıcaksan götürme diyor , aracı gösterip gelince baktı yalanları ortaya çıktı bu sefer fiyatta anlaşırız diyor vitaminsiz dombili.

Sonuç olarak aracın plakası bir şekilde 2011 model dobloya ait gözüküyor bu sebepten hiçbir hasar kaydı bulunmuyor. Tamamen sahtekarlık...
 
murat herşeyin hayırlısı.sıkma güzel canını.2.el araç almak gerçekten çok zor.ben az kalsın pert kaydı olan aracı alıyordum.son anda öğrendik.iki araç direkten döndü.yani canını sıkma.araştırmaya devam et.bu sıra bedelliden yararlanmak isteyenler var onların araçlarını alabilirsin temiz olduğu müddetçe:eek:key:
 
Eyvallah Ömer . Sıkmıyorum canımı bir şekilde araç alınır ama bu satıcıların yalanları beni delirtiyor. Evet bedelliler satın araçlarıda alalım. Gerçi bedelli askerlik yapmaya çalışan birinin aracını almak ne kadar doğru oda tartışma konusu:D
 
Benim bir arladasim mini cooper aldi ancak bi sene sonra ogrendi aracin pert kaydinin oldugunu sen gene ii yirtmissin daha ii biseyler illaki bulunur morqlini bozma armaya devam:)
 
İlkim oto Yasin abiye söyledim bi 10 gün bekle ben sana güzel bir araç ayarlarım dedi. O arada da bakmaya devam ederim internete filan. Bu seatlardan ankarada çok az var bulunmuyor kolay kolay...


Bu arada Mehmet Resimindeki Hot Rod u Ankarada mı gördün hastasıyım o araçların...
 
İlkim oto Yasin abiye söyledim bi 10 gün bekle ben sana güzel bir araç ayarlarım dedi. O arada da bakmaya devam ederim internete filan. Bu seatlardan ankarada çok az var bulunmuyor kolay kolay...


Bu arada Mehmet Resimindeki Hot Rod u Ankarada mı gördün hastasıyım o araçların...
yok kardeşim ya ankara da ne arar los angelesa gitmiştim orda otobanda gördüm
 
murat hersey de vardır bı kısmet takma kafana bosver bende 1 aydır araba arıyorum bulamadım daha
 
Murat kardeşim boşver böyle sahtekar dolu malesef.. Bende bir araca baktım sigorta kayıtlarında birşey yok, adam km 78 bin yazmış ilana, adamdan hem plakayı hemde şasi numarasını aldım, bir tanıdık vasıtası ile serviste bir kontrol ettirdik en son 160 binde servise girmiş araç iyi mi :rolleyes: bir güzel km yi geri çekmişler yani.. Düşündüğüm gibi bir araç bulsam bende satabilirim belki.. Ama temiz araba satmakta zor herşeyini yazıyorsun yine zor bu sahtekarlardan dolayı..
 
Geri
Üst Alt