Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yeni opel astra

valla okadarını incelemedim ama senin dediğin gibi yüksek devirlerde güç veriyor ise honda gibi makinası :D

abi gücü veriyor vermiyor değil 3000 devirden sonra çok sağlam yapıştırıyor. ama diyelimki sakin gidiyorsun trafiktesin 3500 devirde vites atıp gaza asıldığın an tepki çok zayıf. çok yakacak ve bana kullandığım aralıkta zevk vermeyecek. :)

tercih meselesi diyelim abi.
 
1.4 motor güzel. araba çok ağır oldugu için performansını tam yansıtamıyo motor. kalite olarak vw seviyesinde diyebilrim en az. yani bizim seatlardan iyi.

tip olarak da çok begendim ben. fakat o fiyatlar çok fazla o araç için. orta donanımlı bişey alsanız 50.000TL.
 
çok yüksek devirlerde değil gücü hissedilir fena değil ama mesela..
şehirler arası bi yolda kamyonun arkasında bi 40sn. kalmak demek aniden fırlama şansını yitirmek demek..iyi de gidiyo iyi de yakıyo yoksa ama Astra'ya daha uygun bence o motor..
 
1,6 spor muydu neydi bazdan az dolu bişi 47000 tl istiordu buradaki bayi. en son gördüğümde 1,4 T side 54000 civarı idi fiyatlar değiştimi bilmiyorum ama o fiyatlara highline golf alınır az daha kasılır birazcık boş olr a3 alınır. :)
 
Temmuz'dan sonra fiyatları düşer bence en geç..
 
Yılmaz donanım olarak çok güzeller ama fiyatları senin altındaki aracın üst modelleriyle eş nerdeyse. Yüksek devir olayı beni de kaçırttı kendinden. İç dizaynı falan çok hoş ama ben ona vereceğim parayı 160hp 1,tsi highline golfe vermeyi tercih ederim.
 
opel her zaman yapar bunu yiğit :) eski astradada yaptılar vectradada. sonra 1,6 leon parasına gırtlağa kadar dolu vectralar satıldı (36000 tl ye)
 
alınır alını birde chip yapılır o araba uçar gider.araçta 19'' jantlar var :D
 
Yılmaz abim 19" ve gazlamayla bu araba çok çok sağlam yakar.. :D
 
Geri
Üst Alt