hakanerdogan
Kayıtlı Üye
Yeni Astra... İçine oturun, bir gece vakti parkları açmanız farkı hissetmeniz için yeterli olacak 😱key:
Yeni Astra... İçine oturun, bir gece vakti parkları açmanız farkı hissetmeniz için yeterli olacak 😱key:
Aman Emre duymasın bunu😀😀
mayham85'e her yer Leon 😀
Şunu öne sürecektir muhtemelen, "astra kıçını kaldıramıyor" e haklıda 1.3 dizeli pek giderli bi araç değil. Ama 1.4T petrolleri hoş motorlar.
daha güzel iki şey dicem birincisi içi benim arabadan dar sığmıom rahat etmiyom arkadaş ikinciside golf parasına gidip opel alan adamın aklını fikrini 😀 leon en azndan onlardan 10 kaat daha ucuz 🙂
point 😀 nokta anlamında 😀
Yanlız Yunus Emre kardeşim Opel'in dizeli ve Golf' ün dizelini karşılaştırmalısın bu durumda, ozaman aralarındaki fark aynı donanımda 10.000 lira fark oluyor yaklaşık 🙂
benzinli Golf ve benzinli Astra karşılaştırmasında durum dediğin gibi ama 🙂
dötünü kaldıramayan 1.3 le 1.6 tdi yi kıyaslarkenmi yada dsg ile dandik opel otomatiklerini 😀 eskisi hiç yürümüyordu bu kasa 150 kg kadar daha ağır hatırlatırım.
ayrıca birde şu noktaya dikkat çekerim. golf 6 çıktı zibil gibi satıdı halen satılıyor aylarca sıra veriyor insanlar yeri geiyor 6 ay bekliyor istediği gibi golf olsn diye. astra çıkalı seneyi geçti nerdeyse ortalıkta kaç tane son kasa astra var 🙂 numuneik istisnai 3 5 araç. koca eskişehirde yüzlerce golf 6 satıldı sağa bak golf sola bak golf iki yılda.
caddelerde aylarca gördüğüm tek son kasa astra opelin test arabasıydı 🙂
hepsini geçtim eskişehirde seat bayisi yok son kasa astradan fazla leon var 😀
tamam da ben Astra daha iyi demedim ki, sadece dizelleri arasında onların da 10bin lira fark var dedim 😀
yoksa tabiki Golf Astradan çok önde, o konuda zaten hem fikiriz 😀