patrıot
Kayıtlı Üye
sonraki zamanlarda 1,6 180 bg ve 2,0 160 bg dizelinide kullandım. heleki dizeldeki otomatik şanzıman tam bir rezalet. motoru tamamen katletmiş. isteyen fanatik desin benim gözümde hyundai sonatadan daha fazla yer kaplamıyor artık 🙂
ama bu opel düşmanlığı şeklinde görüşüm olduğunu düşündürmesin kimseye. deselerki iki sıfır araç içinden insigniamı vectra C mi hangisini seçersin vectrayı seçerim. bence eski vectra insigniadan çok daha iyi bir araç.
bu arada ufak bir not. elektronik aksam arızaları ile meşhur bir markanın ağzına kadar elektronik dolu olan bir modeli insignia 🙂
yunus emre sunu unutmadan hatırlatayım ılk cıkan dsglı passatlarda sorun yok daha sonra cın ve sorun dsglı modellerın %50 sınde sorunla karsılasıyorlar benım kullandıgım arac ılerde benım alacagım arac bır aksılık olmazsa toledonun yerıne gelecek sana su kadar soylemek ıstıyorum 1,6 16v 180 hp motor ıle passatları gecmeyı bırak uzerınden ucar malzeme kalıtesı yonunden karsılastıracak olursan ınsıgnıanın ıc malzeme kalıtesı guncel passatlardan kalıtelı bence ıkı aracı karsılastırmaya bıle gerek yok su kadarını soylemek ıstıyorum eskı kasa passat ıle vw kendını ıspatladı satıldıgı yıl aralıgına bak bu yenı kasada ıse mıllete caktı aynen golf V ve jettada oldugu gıbı
vw de uretımı cıne kaydırdı galıba kalıte ıyıce dusuyor