cckoc
Kayıtlı Üye
al bendende o kadar. keşke o zamanlar ilanları inceleseydim leon aldığım paranın biraz daha yukarısına ne saablar vardı 🙁
walla aynen oyle abi ya. ne yapalım kısmet artık🙂
al bendende o kadar. keşke o zamanlar ilanları inceleseydim leon aldığım paranın biraz daha yukarısına ne saablar vardı 🙁
kaliytenin düştüğünü düşünmek senin kendi düşüncen olarak kalsın abi zira anti-vw düşüncesine sahipsin.
elimdeki 2008 passatla insignayı yan yana koyduğumda bile arada dağlar var. ergonomisinden tut konforuna iç mekan hacmine ve benim bakış açımla tipine kadar. insignia çakma hyundai den ötesi olmadı ve olamayacak. özgünlükten uzak ikinci sınıf teknolojilerin kullanıldığı araçtan ötesi deil. ayrıca golfte olduğu kadarda passatta maliyet sıkıntısı yok. dolaysıı ile ezberden kalite düştü yorumunda doğru değil.
ayrıca test sürüşümde 1,6 180 lik aletin yakıt ortalaması 19 lt/100 km idi. az yakan ekonmik bir motor değil benim gözümde. tek numarası vergisi düşük.
ayrıca o rezaletin ultra ötesi opel şanzımanına para verip kazıklanmaktansa bu güne kadar milyonlarca adetten fazla satılmış kendini heryerde kanıtlamış dsgyi bin kere tercih edeirm.
ayrıca opel almanyanın tofaşıdır. almanyada çoğu kişi 0 opel almaktansa diğerlerinin ikinci elini tercih eder.
ben gözümle gördüğüm değere ve hissettiğim konfora inanarım abi gerisi hikaye. opel asla bir vw kadar konforlu olmaz olamadıda olmayacakta 🙂
bu arada alfa ların motorlarınıda fiat üretiyor peki alfa konusnda alfa neden övülüp duruyor motorları için 🙂 önemli olan kimin verdiği değil önemli olan satılan araç için seçilen kalite standardı. nitekim almanların bile sümüklü opel deyip sıfırını almaktansa diğerinin ikinci elini alması 0yeterli bir sebep.
opelin ürettikleri her zaman vw ürünlerinin yanıdna 2. sınıf kalmaya mahkumdur.
kendi bakış açınla haklı olabilirsin ama ben hiç bir şekilde katılmıyorum. opel ise kendini aşmaktan çok daha kötüsünü yapotı gitti 3. sınıf korelilerin çakmasını yaptı bundan sonra ağzıyla kuş tutsa bitmiştir benim gözümde.