VW Passat vs Opel İnsignia

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert abime bak modelide sevmedin ohhh 😀😀😀😀

E öyle düz passat ile insignia (ismi daha kolay olabilirmiş) 🙂 kıyaslanamayacak durumda oluyor her ikisinide gördüm kullandım. Ancak çizgi olarakta kullandığım içinde passat CC her ikisini de benim nazarımda geçer

E öyle düz passat ile insignia (ismi daha kolay olabilirmiş) 🙂 kıyaslanamayacak durumda oluyor her ikisinide gördüm kullandım. Ancak çizgi olarakta kullandığım içinde passat CC her ikisini de benim nazarımda geçer

Mert abimin sözlerinede bakın helal olsun abime bea 😀😀😀

abi insignia nın arkasına otur birde passatın 🙂 bgen arkasına sığmadım nerdeyse. toledodan çok daha fazla alan sunmuyor.

Yani bir tek arabanın arkasına sığamadığım diye arabanında hakkını yiyemeyiz Emre be 🙂

Yani bir tek arabanın arkasına sığamadığım diye arabanında hakkını yiyemeyiz Emre be 🙂

hakkı derken hangi açıdan abi. defalarca inceledim o arabayı 🙂 bir jettadan fazlasını sunan bir araç değil tek numarası azbuçuk tipi var. nitekim ben tipinin çakma kore malı görüntüsünüde hiç sevmiorm 🙂 eski vectrayı bir insigniaya bin kez tercih edeirm.

Zaten dikkat edersen bende çizgi olarak dedim ilk önce 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,126Konu
763,841Mesajlar
21,883Kullanıcılar
KASIMCEPSon üye
Geri
Üst Alt