skoda octavia vrs facelift - alfa romeo guilietta quadrifoglio verde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mayham85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanlıs anlamıssın abı,ordakı at gozlugu takmak ınsanlarıın fıkırlerını belırtmede degıl,arabaları a segmentı b segmentı dıyıp yanyana koymak anlamında denmıs,senın benım belırledıgımız bsey deıl yanı,at gozlugunu takanlar karsılastırmaları segment ıcıne sıgdıran mercıler oluyor burda🙂
bakıldıgında Vrs e hothatch demek bana da cok sacma gelıyor.b S3 le yanyana konuldugu zaman ıkısı de aynı sıfatı mı hakedıyor yada R32 ıle yada b typeR ıle ? at gozlugu bu arabayı su segment dıyen kısıler ıcın kullanılıyor burda

kanka teknik olarak hothatch sınıfına giriyorsa muadil güç seviyesinde ise ikiside yanyana koyulur kıyaslanır. arabanın tipine bakıp sınıfandırmak yanlş 🙂

mesea bu astralarda direkt hb olarak geçiyor. 🙂 octavia ile aynı konsept sayılır tek fark octi nin dötü daha uzun.

http://www.google.com.tr/imgres?img...&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:15&biw=1280&bih=607

param yok ki birini terih etsem 😀😀 ben ikisine de keyifle binerdim, önce birini alırdım sonra diğerini...

4 kapılı sedan basit görünümlü bir araçla BMW Mercedesleri tokatlamanın keyfi paha biçilemez 😀 Ben Octi RS tercih ederdim.Hem daha kaliteli hemde daha hızlı bir araç.Ayrıca gerektiğinde aile aracı olarakta rahatlıkla kullanılabilecek bir araç.

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt