Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

skoda octavia vrs facelift - alfa romeo guilietta quadrifoglio verde

yanlıs anlamıssın abı,ordakı at gozlugu takmak ınsanlarıın fıkırlerını belırtmede degıl,arabaları a segmentı b segmentı dıyıp yanyana koymak anlamında denmıs,senın benım belırledıgımız bsey deıl yanı,at gozlugunu takanlar karsılastırmaları segment ıcıne sıgdıran mercıler oluyor burda:)
bakıldıgında Vrs e hothatch demek bana da cok sacma gelıyor.b S3 le yanyana konuldugu zaman ıkısı de aynı sıfatı mı hakedıyor yada R32 ıle yada b typeR ıle ? at gozlugu bu arabayı su segment dıyen kısıler ıcın kullanılıyor burda

kanka teknik olarak hothatch sınıfına giriyorsa muadil güç seviyesinde ise ikiside yanyana koyulur kıyaslanır. arabanın tipine bakıp sınıfandırmak yanlş :)

mesea bu astralarda direkt hb olarak geçiyor. :) octavia ile aynı konsept sayılır tek fark octi nin dötü daha uzun.

http://www.google.com.tr/imgres?img...&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:15&biw=1280&bih=607
 
param yok ki birini terih etsem :D:D ben ikisine de keyifle binerdim, önce birini alırdım sonra diğerini...
 
4 kapılı sedan basit görünümlü bir araçla BMW Mercedesleri tokatlamanın keyfi paha biçilemez :D Ben Octi RS tercih ederdim.Hem daha kaliteli hemde daha hızlı bir araç.Ayrıca gerektiğinde aile aracı olarakta rahatlıkla kullanılabilecek bir araç.
 
Geri
Üst Alt