Floydian
Kayıtlı Üye
kıskançlıktan çatlamak üzereydim doğru diyosun kıskanmıyım ben..![]()
![]()
He şöyle
GTO al abdede bende seni kıskancam söz
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kıskançlıktan çatlamak üzereydim doğru diyosun kıskanmıyım ben..![]()
![]()
He şöyle
GTO al abdede bende seni kıskancam söz![]()
sen bu tip cevaplar verdiğin zamanda farklı duygular beslemiyorum alpOtoparktan çıkıncada nalet edersin!![]()
sen bu tip cevaplar verdiğin zamanda farklı duygular beslemiyorum alp![]()
Sen İngiltere'deyken Top Gear ekibiyle aynı evde tek kale maç falan mı yaptın Alp![]()
Sende Hondanın icra kurulu üyeleriylemi tek kale maç yaptın puhahapuhahapuhaha
Çok yaratıcı oldu Alp![]()
4. maddeyi göremedim yazmayı unutmuşsun onuda ben söyliyim 2 tane alfaya sahip olmuş biri olarak her ne kadar diğer araçlar daha az yaksada daha az değer kaybetselerde ve daha az az arıza çıkarma potansiyelleri olsada hepsinde bir alfa romeo aramakAHahahaa
Yalanmı Furkan Alfa bu..Nalet edebilceklerin bir alfada:
1. Yakıt tüketimi
2. 2.el değer kaybetme oranı
3. Arıza çıkarma potansiyeli
Jeremynin de dediği gibi alfalar güzel arabadır......çok kısa bir süreliğine..![]()
4. maddeyi göremedim yazmayı unutmuşsun onuda ben söyliyim 2 tane alfaya sahip olmuş biri olarak her ne kadar diğer araçlar daha az yaksada daha az değer kaybetselerde ve daha az az arıza çıkarma potansiyelleri olsada hepsinde bir alfa romeo aramak![]()