bu arada cuma geliyorum ayberk. tabi kar yağmazsa 🙂
Yok tabii ki ödüyorda kasko bedelinin tamamının ödendiğini hiç görmedim. 39 luk Cupra için 30-32 falan önerirler muhtemelen. Sonrası sıkı pazarlığa bağlı 😀
(çok yeni araçlar hariç tabii ki)
Yok tabii ki ödüyorda kasko bedelinin tamamının ödendiğini hiç görmedim. 39 luk Cupra için 30-32 falan önerirler muhtemelen. Sonrası sıkı pazarlığa bağlı 😀
(çok yeni araçlar hariç tabii ki)
inşallah gelmeyi çok istiyorumdahava durumu izin verirse.Her zaman bekleriz Abi biliyosun 🙂
iyiymiş 🙂 bizde her araçtan 7-8 bin zarar ediyoruz.😀Geçenlerde bir arkadaş E46 M3'ünü kasıtsız şekilde pert ederek kaskodan para aldı ve yaklaşık 20.000TL kar etti 😀
Eksper arabaya bakmadan önce bide arka ledli stopları ön mercekli xenonları vites topuzunu falan filan söküp ekstradan bi 6-7 bin TL daha kar etti de onu söylemedim Abi çok olur diye puhahaiyiymiş 🙂 bizde her araçtan 7-8 bin zarar ediyoruz.😀
Tabii kar etmekte mümküm. Mesela bizde arkadaşımın CLK'sını pert edicez. Kasko değeri 56.000TL piyasa değeri 38 falan ama arabada şanzıman problemi var. Baya masrafı var yani. Yani kasko 40-45 verse kardayız 😀