Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hergun soruyorum satılan arabaları daha hiç siyah satılanı duymadım son zamanlarda yeni sipariş aldıysa bilemem ama diger sehirlerdende siyah yok diye biliyorum suan 10 a ulaştı cupralar...
ben bugun eryada beyazini gordum gercekten cok guzel bir araba olmus.Yarim cam tavan,direksiyondan vites,baklava dilim desenli koltuklar daha bir suru sey.Normal bir ibizadan cok daha farkli bir araba.
Safa sende arabayi almaktan sakin vazgecme gelmesini bekle.Beyazi bu kadar guzelse sarisini dusunemiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.