Aygaz'da dün tarihli habere dikkat çekmek isterim, giriş için iyi fırsat olabilir arkadaşlar.
Haberden alıntı:
Anadolu Yatırım Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"TEPKI YÜKSELİŞİ GELEBİLİR. 6,20 Zirve sonrası düzeltmede guclu
duran hısse, yenı zirve denemesi yapmak isteyen görüntü oluşmakta.
Hissede 5 gunluk bugun 5.55 önemli bir destek üzerinde ilerleyen
saatlerde kalması 1-2 seans içinde bir yukseliş hareketi ve tekrar
zirve denemesi getirebilir.
İlk adımda 5,85 geçilmesi ile beraber bir tepki hareketi ve 6.20
tekrar zirve denemesi getirebilir. Ancak yeni yükseliş için endeksi
şimdilik o noktayı görmektey fayda var.
Zararkes 5,30
Zaman stop aralığı 1-3 seans
TEPKİ SÜREÇLERİ VE AÇIKLAMA
Hisseve piyasa tepkı yükselişi içinde olduğunu hatırlatmakta fayda
var. İlk adım tepkıler önemli sonraki gunlerde ılk adım dırençler daha
önem kazanacaktır."
2 ayrı yerden gelen bir tiyo daha, bu hafta Vakko haftası derler. 25inde firmadan haber açıklanmadan biraz almakta fayda olabilir.
Son bir tiyo daha, krizdeki yükselişlerden hiç etkilenmeyen, yatırımcısını koruma amaçlı bölünmelerin tersine hisse birleşimi gerçekleşen ISAMB (ışıklar ambalaj) için çok iyi fırsat diyebiliriz. Değeri hiç artmamış ve uzun dönem yatırımcılarına 8-10 ay sürede yükselme eğilimi çok ciddi olabilecek kapasiteye sahip. Ben yükümü 2ye bölüp uzun dönemde bunda kalmak üzere sipere yatmış durumdayım. Bana istediğim aracı aldırabilecek mi göreceğiz zamanla. Hedef belli mal ortada, umarım yüzümüzü kara çıkarmaz.
1990lardan bu yana altın fiyatlarının enflasyon karşısındaki gösterdiği performansa bakılınca, altın yatırımı da epeyce güzelleşeceğe benzer. Konuya en iyi yorumu altın işiyle uğraşanlar yapacaktır. bu aralar kimine göre çok yükselmiş durumda olan altın, 1990ların başından itibaren enflasyon karşısındaki direnişine bakılırsa daha çooookkk geride olduğu da söylenebilir.