İhtiyar gençleşiyor :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ÖZLEM@K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar ,hem Serkan'ın hem de benim ilk gözağrımız olduğundan ayrıca bi değerli,Serkan'ın Leon'una değişmem oğlumu 🙂

Oturup ağlayacağım artık sinirimden,arabam sanayiye gideli 1 ay oldu ama hala bitmedi,tam bitti diyorum bişey çıkıyor,söylenene göre 3-4 güne motoru takacaklarmış artık ama güvenmiyorum hiç,keyifleri gelirse iş yapıyorlar çünkü 🙁 Tek tesellim en ince detayına kadar yenilendi tüm parçalar,sıfır gibi çıkacak oğlum,abii çıkarsa ...Çok özledimmm 🙁

Oturup ağlayacağım artık sinirimden,arabam sanayiye gideli 1 ay oldu ama hala bitmedi,tam bitti diyorum bişey çıkıyor,söylenene göre 3-4 güne motoru takacaklarmış artık ama güvenmiyorum hiç,keyifleri gelirse iş yapıyorlar çünkü 🙁 Tek tesellim en ince detayına kadar yenilendi tüm parçalar,sıfır gibi çıkacak oğlum,abii çıkarsa ...Çok özledimmm 🙁

üzücü bir durum eğer sanayi dekilerin insafına kalınmış ise..
o zaman bari şunu diyelim...geç olsun ama güç olmasın ve istediğin gibi olur inşeALLAH

hayırlısı olsun bakalım canınızı sıkmayın VArol abi haklı geç olsun güç olmasın 🙂

Yengecim canını sıkma sen hiç. Bu durum keyif, moral bırakmaz insanda biliyorum. Kavuşunca alacağın keyfi ve mutluluğu düşün ama şimdiden yaşamaya başla, bitiremiyeceksin😉

😱 Çok şükür oğluma kavuştum dün akşamüzeri arkadaşlar... 🙂
Geç oldu biraz ama tam istediğim gibi olmuş,canavar gibi,gaz pedalına değdinmi nereye kaçayım diye bakıyor 🙂 Yeni motor,debriyaj süper 😱
Öyle özlemişim ki dün oğlum gelir gelmez hemen çıktım,keyfine doyamadım 🙂 İlk gözağrısı işte her türlü zorluğa değiyor 🙂

😱 Çok şükür oğluma kavuştum dün akşamüzeri arkadaşlar... 🙂
Geç oldu biraz ama tam istediğim gibi olmuş,canavar gibi,gaz pedalına değdinmi nereye kaçayım diye bakıyor 🙂 Yeni motor,debriyaj süper 😱
Öyle özlemişim ki dün oğlum gelir gelmez hemen çıktım,keyfine doyamadım 🙂 İlk gözağrısı işte her türlü zorluğa değiyor 🙂

süper gözünaydın canım 🙂

Gerçekten de süper oldu canım,oğluma kavuşmak çok iyi geldi doğrusu,keyfim yerinde 🙂 teşekkürler 🙂

Hayırlı uğurlu olsun Yenge, güle güle kullan 😉

Maşallah müzelik gibi tertemiz duruyor resimde..

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,957Kullanıcılar
dost5541Son üye
Geri
Üst Alt