Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Oturup ağlayacağım artık sinirimden,arabam sanayiye gideli 1 ay oldu ama hala bitmedi,tam bitti diyorum bişey çıkıyor,söylenene göre 3-4 güne motoru takacaklarmış artık ama güvenmiyorum hiç,keyifleri gelirse iş yapıyorlar çünkü Tek tesellim en ince detayına kadar yenilendi tüm parçalar,sıfır gibi çıkacak oğlum,abii çıkarsa ...Çok özledimmm
Oturup ağlayacağım artık sinirimden,arabam sanayiye gideli 1 ay oldu ama hala bitmedi,tam bitti diyorum bişey çıkıyor,söylenene göre 3-4 güne motoru takacaklarmış artık ama güvenmiyorum hiç,keyifleri gelirse iş yapıyorlar çünkü Tek tesellim en ince detayına kadar yenilendi tüm parçalar,sıfır gibi çıkacak oğlum,abii çıkarsa ...Çok özledimmm
Çok şükür oğluma kavuştum dün akşamüzeri arkadaşlar...
Geç oldu biraz ama tam istediğim gibi olmuş,canavar gibi,gaz pedalına değdinmi nereye kaçayım diye bakıyor Yeni motor,debriyaj süper
Öyle özlemişim ki dün oğlum gelir gelmez hemen çıktım,keyfine doyamadım İlk gözağrısı işte her türlü zorluğa değiyor