İbiza Cupra/Bocanegra ların Kalitesizliği VeDoğuş Oto Faktörü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hakan sen bu mekanın bizlerle birlikte kurucususun derlemek toplamak senindir

Araban spor araba deil roll falan tarzı aracın sınırlarını kaç defa zorladın dostum neden kendi aracınla kıyaslyorsun... Senin aracın aile arabası yumuşacık gel bi benim araca bin bakalım aglayarak inersin... Spor araba yapılıyorsa ben okadar para veriosan ben sınırları zorlarım... İşte dayanıklılık ozaman belli olur öyle garajda arabayı yatırarak memnunum diyen yalan söylemiş olur. ayrıyeten Kaç defa DSG li aracın sesini duydun? Bu aracı TR de 3. getirttirdim ozamanlar imkanlar sınırlıydı ispanyaya kadar mail atarak arastırdım aldım şimdikiler gibi test etme falan gibi imkanım yoktu Sen gece Lavabodayken ben bu Araba ile Otobanda Rolldeydim..... 😀

kardeşim snn gibi çok gördüm kusura bakma snn gibilerini çakmak cebimizden uyurken çıkarırız roll e ln gerek yok 😀 ayrıca arabanı sat gitsin seat a yazık.

Boş boş konuşmayın ben bastada konustum sorunların burda paylaşımı çözümü tartışması için bu konuyu açtım arabanı sat bilmemne tarzı konusmayın agır konusurum 10. söyleyişim yeter be!!!!

safa buranın açıklamasını bekliyorum

sen 19 yaşında kendinden 2 yaş büyük birine senin gibileri çok gördüm çakmak cebimden çıkarım atarım dersen bende sana derimki gençlik cehaleti var normaldir. Ne manayla yazdın anlamadım ama geliyorum sürekli acıbademe görüşürüz 7 senelik acıbademliyim bende en az senin kadar insan tanırım orda tanışırız o zaman buraya yazmam yüzüne söylerim yorumumu istiyosan güzel kardeşim..

hakan abi bnm mesajımdan önce bna sen gece uyurken yatarken ben roll yapıodum derken bişi yok dimi. ayrıca benden 2 yaş felan büyük değil şuan tam 20 yaşındayım 5 6 gün sonra d.günüm 😀 acıbadem konusuna gelince gerçekten buluşmak sohbet etmek isterim çok iyi olur

Bu konuyu açıldığı gunden beri takip ediyordum aslına bakarsanız safa arkadaşımızın aracı aldığı günden beri şikayetlerini forumu takip eden herkes bilir bu konu hakkındada sadece yazılan yorumları okumakla yetiniyordum taki tribu sarı cupradan bahsedilene kadar.. bahsi geçen araca şuan ben sahibim 2007 senesinden beri seat araçlarla haşır neşir oldğumdan ötürü aracı alırken bazı durumları hiç kafama takmadan aldım şimdi safa kardeşimiz aracından gelen sesler yüzünden neredeyse kafayı yemek uzere olduğundan ve aracın kalitesizliğinden sürekli yakınıyor ve tribu sarı cupra kendisine ait olsa o aracı yakardım diye bir cumle kullanıyor o araç bana ait ve ben bugune kadar yakmayı hiç düşünmedim hatta şöyle söyleyeyim 4 senede 5 farklı seat aracım oldu en sessizi belkide şuanki cupra aracımdır hernekadar araç sert olsa bile.. ama sonuç itibari ile bir yandan bende hak veriyorum duruma nitekim 2007 senesinde sıfır olarak aldığım leon aracımdan gelen sesler yuzunden, çıkan sorunlar yuzunden, kullanılan iç mekan malzemelerinin alakasız aşınması-bozulması yuzunden doğuş gurubuyla mahkemeye kadar uzadı durum fakat bir süre sonra insan bakıyor arkasına ve düşünüyor: aslında sadece elindekinin keyfini çıkarmak lazım.. araçlardan ses geliyor ama bu sadece bizim araçlara özgü bişey değil, malzeme kalitesiz evet çünkü yüzlerce binlik araçlar almıyoruz sonuçta bana göre piyasada fiyatına göre en tatmin edici araçları sunan bir firmadan seattan bahsediyoruz.. İşin özü safa arkadaşımız öyle veya böyle bu aracı satacak benim yaptığım gibi zaman içerisinde birkaç araç değiştirecek, farklı markaların farklı araçlarını deneyecek ve sonuç olarak yine verdiği paraya göre alacağı en tatminkar aracın seat marka olduğunu anlayacak 😉 arkadaşlar bence gereksiz yere kimse kimsenin canını sıkmasın kırıcı konuşmasın ortada bir gerçek var araçlarımız çokda kaliteli değiller ama sonuç olarak şu an üretimde olan hiçbir orta sınıf araçda tam anlamı ile kaliteden söz edilemez ve bana göre seat marka araçlar görüntü ve performans yönünden ve özellikle sürüş zevki-konfor-güvenlik açısından tartışmasız şekilde verilen paranın hakkını veriyor..

dediğim gibi memnuniyet beklentiyle orantılıdır, söylediklerine harfiyen katılıyorum.

Mehmet abi boşver gençliğine veriyorum ben arkadaşların, art niyetli dedi seviyesiz dedi bide mal varlığımla hava atıyomuşum öyle dedi sonra 3 kelimelik adını alta yazıp kapattı konuyu reis 🙂 Ama ben kendisine kişisel bir söylemde bulunmadım yaşı ve toyluğu dışında. Muhattap oldugum içinde kabahatli oldum. Bizde böyleydik abi gençken normaldir 🙂
Hakan gencler hata yapacak buyukler affedecek.....İşleyiş boyle hata yapmadan dogruyu nasıl bulacaklar....Onlar hata yaptıkca kucuk seylerde affedılecek bunlarda basıt kucuk seyler Ferhatta gelır bırazdan ozur dıler sende affedersın olur bıter iş tatlıya baglanır.

Hakan cocuk birşey dememiş safa burada asıp kesiyor hayırdır ben anlayamadım kim ne yazdıysa adam atar modda senden gazı almış tapagaz gidiyor şimdi pit stopa girdi çıksında bi öğrenelim derdi ney

Hakan sen bu mekanın bizlerle birlikte kurucususun derlemek toplamak senindir

sen yokken olurda sen varken ne haddime abi, sen bi nefeste halledersin hepsini 🙂

hakan abi bnm mesajımdan önce bna sen gece uyurken yatarken ben roll yapıodum derken bişi yok dimi. ayrıca benden 2 yaş felan büyük değil şuan tam 20 yaşındayım 5 6 gün sonra d.günüm 😀 acıbadem konusuna gelince gerçekten buluşmak sohbet etmek isterim çok iyi olur

yalan söylememişki her akşam rolde itoluit 🙂 Ben bu sitedeki çoğu insanı tanıyorum bi kaçıylada düzenli görüşüyorum kimsenin art niyetle konuştuğunu düşünmüyorum. Uslup / kültür farkları + bide forumun mimik eksikliği olunca böyle oluyor. kırmaya gerek yok birbirimizi hadi bakiym sukunet şimdi 🙂

bütün mesajlara baktım kim ne yazdıysa safa ali kıran baş kesen

ne ferhat birşey söylemiş bu kadar uzayacak ne de Erhan birşey söylemiş Erhana gelip laf sokan kendisi Ferhatında mevzu uzamasa dediği birşey yok

Hakan cocuk birşey dememiş safa burada asıp kesiyor hayırdır ben anlayamadım kim ne yazdıysa adam atar modda senden gazı almış tapagaz gidiyor şimdi pit stopa girdi çıksında bi öğrenelim derdi ney

gaz veren alan falan yok görkem sen yanlış algılıyosun bence. Ben safanın yüzünü görmüyorum haftalardır konuştuğumuz yok burası dışında ne gazı..

Hakan kimki hakandan gaz alsin

Yani mafya babası falan mıyım şemun kimim sen söyle 🙂

39,131Konu
763,859Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt