İbiza Cupra/Bocanegra ların Kalitesizliği VeDoğuş Oto Faktörü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracımı alalı 6 ay oldu..şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.ivmelenme harika..sakin kullanımda arabanın çalışıp çalışmadığı anlaşılmayacak kadar sessiz..üst devirlerde kışkırtan mükemmel homurtu. standart özellikler en üst seviyede..ideal arka diz mesafesi ve bagaj hacmi..güzellik ve albenisi hakkında bişe yazmaya gerek yok sanırım..eksikleri yok mu tabiki var

-fren
-yükseklik
-yakıt (göreceli bu durum 180 hp olduğunu unutmamak lazım..belkide normaldir 🙂 )

hereksin hayalini kurduğu ve kafası çevirip baktığı arabalara sahibiz..gereksiz tartışmalara girip birbirimiz kırmanın bi anlamı yok

sen yokken olurda sen varken ne haddime abi, sen bi nefeste halledersin hepsini 🙂

yalan söylememişki her akşam rolde itoluit 🙂 Ben bu sitedeki çoğu insanı tanıyorum bi kaçıylada düzenli görüşüyorum kimsenin art niyetle konuştuğunu düşünmüyorum. Uslup / kültür farkları + bide forumun mimik eksikliği olunca böyle oluyor. kırmaya gerek yok birbirimizi hadi bakiym sukunet şimdi 🙂

ama bende yalan sölemedim. 😀 gerçekten bende çok kişyi tanıyorum o yüzden zaten ayıp olmasın die benden beklenilmeyen cevapları yazmıyorum.bende kimsenin art niyetli yazdığını düşünmüodum ki safa şu cevabı verdi

zafa38: sana bu konuya yazma demedimmi belanımı arıyosun çocuk

ama bende yalan sölemedim. 😀 gerçekten bende çok kişyi tanıyorum o yüzden zaten ayıp olmasın die benden beklenilmeyen cevapları yazmıyorum.bende kimsenin art niyetli yazdığını düşünmüodum ki safa şu cevabı verdi

zafa38: sana bu konuya yazma demedimmi belanımı arıyosun çocuk

o rollde belanı mı arıyosun demiştir 🙂 geçer seni o yönden. Bak şemun sen kimsinki diyo ben onu bile nasıl söylediğini anlıyorum bizim samimiyetimiz böyle anlatabildim mi sana 🙂

Erhan aksam orta yolda bulusup bi nargile keyfi yapalim ?? zafada kayseriden gelsin

o rollde belanı mı arıyosun demiştir 🙂 geçer seni o yönden. Bak şemun sen kimsinki diyo ben onu bile nasıl söylediğini anlıyorum bizim samimiyetimiz böyle anlatabildim mi sana 🙂

tmm ben sizi anladım tabi siz ne yazrsanız yazın anlıosunuz birbirinizi samimiyetten bnm safa ile ne bi samimiyetim var ne böle bi muhabbetim var ben onu sölemeye çalışıyorum.

not: hakan abicim hiç zannetmiyorum rollde belanımı arıyosun dediğini ama öle olsun.

Konuyu 1 saat boş bıraktık olanlara bak yaw puhaha.

Başa güneş geçmesinin yan etkisi Agresiflik mi, sadece forumda değil hayatta da insanlar bu sıralar biraz agresifte.

Seat Ibiza Cupra alan birçok kişi memnun aracından ve o paraya alınabilecek bir araç olduğunu düşünüyorum. Ne kadar dandik olursa olsun. Benim gibi düşünen birçok insanda var ki bu yüzden İbiza Cupra, Corsa OPC'den daha geç piyasada olmasına rağmen daha çok sattı.

Erhan sende çok ayıp etmişin bak Safa sana yazma demiş abinin sözünü neden dinlemiyosun. 🙂

Neyse aracını beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez. Bir insan beğenmediği araca da binmez, bu dünyadaki %90lık düzendir.

Murat Utku Şener
bu da neyse artık anlam veremedim sanki resmi bir yazı yazıyoruz.
imza atamıyorum kusura bakmayın puhaha

hayırdır ne zamandan beri konulara kimin yazıp kimin yazamayacagının kararını verir oldun sen??????

Hayırdır abi ne bu atar anlayamadım neye uyuz oldun onuda anlamadım adam hala kışkırtıcı mesajlar yazıyor yazma dedik Neden patronluk taslıyorsunki gerek varmı?

tmm ben sizi anladım tabi siz ne yazrsanız yazın anlıosunuz birbirinizi samimiyetten bnm safa ile ne bi samimiyetim var ne böle bi muhabbetim var ben onu sölemeye çalışıyorum.

not: hakan abicim hiç zannetmiyorum rollde belanımı arıyosun dediğini ama öle olsun.

Bak kardeşim sana 10 defa dedim Erhancım arabanı sat arastırmadanmı aldn 😀😀: Falan yazmalar sana bunları yazdıgında kıl oldum zaten yukarda 50 defa yazdık arabanı sat sunu al bunu al diye tavsiye dinlemek için açmadık konuyu...

39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt