Bu konuyu açıldığı gunden beri takip ediyordum aslına bakarsanız safa arkadaşımızın aracı aldığı günden beri şikayetlerini forumu takip eden herkes bilir bu konu hakkındada sadece yazılan yorumları okumakla yetiniyordum taki tribu sarı cupradan bahsedilene kadar.. bahsi geçen araca şuan ben sahibim 2007 senesinden beri seat araçlarla haşır neşir oldğumdan ötürü aracı alırken bazı durumları hiç kafama takmadan aldım şimdi safa kardeşimiz aracından gelen sesler yüzünden neredeyse kafayı yemek uzere olduğundan ve aracın kalitesizliğinden sürekli yakınıyor ve tribu sarı cupra kendisine ait olsa o aracı yakardım diye bir cumle kullanıyor o araç bana ait ve ben bugune kadar yakmayı hiç düşünmedim hatta şöyle söyleyeyim 4 senede 5 farklı seat aracım oldu en sessizi belkide şuanki cupra aracımdır hernekadar araç sert olsa bile.. ama sonuç itibari ile bir yandan bende hak veriyorum duruma nitekim 2007 senesinde sıfır olarak aldığım leon aracımdan gelen sesler yuzunden, çıkan sorunlar yuzunden, kullanılan iç mekan malzemelerinin alakasız aşınması-bozulması yuzunden doğuş gurubuyla mahkemeye kadar uzadı durum fakat bir süre sonra insan bakıyor arkasına ve düşünüyor: aslında sadece elindekinin keyfini çıkarmak lazım.. araçlardan ses geliyor ama bu sadece bizim araçlara özgü bişey değil, malzeme kalitesiz evet çünkü yüzlerce binlik araçlar almıyoruz sonuçta bana göre piyasada fiyatına göre en tatmin edici araçları sunan bir firmadan seattan bahsediyoruz.. İşin özü safa arkadaşımız öyle veya böyle bu aracı satacak benim yaptığım gibi zaman içerisinde birkaç araç değiştirecek, farklı markaların farklı araçlarını deneyecek ve sonuç olarak yine verdiği paraya göre alacağı en tatminkar aracın seat marka olduğunu anlayacak 😉 arkadaşlar bence gereksiz yere kimse kimsenin canını sıkmasın kırıcı konuşmasın ortada bir gerçek var araçlarımız çokda kaliteli değiller ama sonuç olarak şu an üretimde olan hiçbir orta sınıf araçda tam anlamı ile kaliteden söz edilemez ve bana göre seat marka araçlar görüntü ve performans yönünden ve özellikle sürüş zevki-konfor-güvenlik açısından tartışmasız şekilde verilen paranın hakkını veriyor..