İbiza Cupra/Bocanegra ların Kalitesizliği VeDoğuş Oto Faktörü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabanın kötü taraflarını yazmam battı yaaa insanlara böle bişi olabilirmi neymiş değeri dusuyomus alacak olan alamıyomus zart zurt.

Hala seviyesiz falan diyor ya...

Şu yukardaki 34fb lide 19 yaşındaki genç arkadaşım önceki postlarında cebinden falan çakmak bişeyler çıkarmış. Siz aynı mahallenin çocugusunuz heralde. Önce ergenliğinizden kurtulun ondan sonra gelin. gelip burda seviye vs. muhabbeti yapıp büyük adam taklidi yapmayın. Atarlı giderli çoluk çocuk muhabbetine çevirdiniz iyice. Neyse daha yaşınız genç, eleştrilmeyi hazmetmeyi de öğreniceksiniz, ilk benden örnek alın, çoluğun çocugun diline düşüp sukunet gösterebiliyorum. Alın size örnek gençler, hadi bakalım..

safa sanada ben söylüyorum bu konuya birdaha yazmıyorsun

Yazmiyim diyorum ama,cevap vermem lazım.Konumuz aracın değerinin düşmesi değil idrak edemediğin bu.Markaya ve genel bir seriye karalama yapman.herneyse.iyi forumlar.hayırlı günler.

Ali Ferhat Yazıcı

Bak Hako,kimsenin birşey yaptığı yok.konuyu kapattık bitti gitti.ne oluyorda sana tekrar tekrar üstüne gidiyorsun.19 yaşında ergen iki çocuğu kaale alıpta yazma ozaman.İyi Forumlar.

Ali Ferhat Yazıcı

Hala seviyesiz falan diyor ya...

Şu yukardaki 34fb lide 19 yaşındaki genç arkadaşım önceki postlarında cebinden falan çakmak bişeyler çıkarmış. Siz aynı mahallenin çocugusunuz heralde. Önce ergenliğinizden kurtulun ondan sonra gelin. gelip burda seviye vs. muhabbeti yapıp büyük adam taklidi yapmayın. Atarlı giderli çoluk çocuk muhabbetine çevirdiniz iyice. Neyse daha yaşınız genç, eleştrilmeyi hazmetmeyi de öğreniceksiniz, ilk benden örnek alın, çoluğun çocugun diline düşüp sukunet gösterebiliyorum. Alın size örnek gençler, hadi bakalım..

bana yazılandan sonra yazılan bi msj dır.

öle olunca eski ampulu takıldı mercek deişti sadece hala az fark war abicim

Safa eger bu kadar kucuk bır farkı anlayabılıyorsan hata bırazda sende var.Bazı seylerı cok takıyorsun gıbıme gelıyor bu kadar kucuk farklara bakılmaz.Bu gıbı sıkıntıların uzerınde durma bence aracından aldıgın keyfı olduruyorsun.

Aracında ses mı var yaptır ızolasyonu ses bıtsın...Camlara kapılara dosemeye tavana bakbakalım tıkırtı gelecek mı
Ayna gecmı kapanıyor bırak bırı ıkı sanıye gec kapansın cok buyuk sorun mu?bence degıl benım aynalarım kapanmıyor bıle affedersın umrumda degıl kapanması kapanmaması....
Kımse senın aracının parcaları stokta hazır olarak bekletmez gunumuzde bunu hıcbır marka yapmaz seattan degıl hıcbır markadan bekleme.....
Megane 2 yenı cıktıgında mıllet benzınlı fulll olanına 50 bın tlye yakın para verıyordu.Koltuk yok cam tavan var elınle tutmazsan kafana ıner sımdı satmaya kalksan 20 tl etmez.

BU kadar sayfa yazdıklarında tek katıldıgım nokta Vw burnu kalkıklıgı ustalarının dandık iş yapması ve bır cogunun işten cidden anlamaması burada yerden goge kadar haklısın.

Bak Hako,kimsenin birşey yaptığı yok.konuyu kapattık bitti gitti.ne oluyorda sana tekrar tekrar üstüne gidiyorsun.19 yaşında ergen iki çocuğu kaale alıpta yazma ozaman.İyi Forumlar.

Ali Ferhat Yazıcı

sen kapandı diyosan kapanmıştır tabi afedersin kusura bakma.

Yaş olarak büyüksün,saygımı bozmicam fakat lafı tersinden anlama hako,seata karşı bir fanatikliğim olmadığını belirtiyorum sadece.seviyenizi düşürmeyin artık.kusura bakmayın 2 kelime konuşmaya gelinmiyor sizlerle..annem hayatta değil babamda işleri gereği burda yok.araçların biri şirketin diğer ikisi üzerime.kardeşime burada hem anne hem baba olmaya çalışıyorum.aynı zamanda istanbuldaki aile büyüklerimede yardım etmem gerektiğinden bu durumdayım.benim malla mülkle hava atmak gibi bir amacım yok.kendi art niyetinizi insanlarda aramayın.seviyesizliğin lüzumu yok.

Ali Ferhat Yazıcı

Ferhat yavas bıraz kardesım Hakan burada kımsenın kotulugunu ıstemez.Hakan abıne cevap yazarken bıraz dıkkat etmen daha ıyı olur.Gun olur karsılıklı denk gelırsınız bırbırınızın yuzune bakabılın.

39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt