İbiza Cupra/Bocanegra ların Kalitesizliği VeDoğuş Oto Faktörü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
safa mılyon tane olumsuz elestırı yaptıktan sonra ınsanların "sat baska araba al " mesajlarını gormek ıstemıyosan konunun en basında "ne yardan gecerım ne serden " yaz olsun bıtsın bence.su arabanın 50 mılyar olması dogusun yada seatın sucu da degıl baslı basına devletın aldıgı vergılerın sonucu 50 mılyar verdınız cupra kullanıcıları olarak,50 mılyarlık arabada su olmamalıydı bu olmamalıydı demek degıl en azından yurt dısı pazarında fıyatı neyse ona bakılarak konusulmalı.bu arabanın ederı nedır o paraya ne verebılıyor ona bakılıp konusulmalı o zaman.sorunların cozumlerı konusmak ıstenıyorsada bunlara çare bulalım beyler denır.arabanın saglamlıgını dayanıklılıgını sınırlarını zorlamaya baglamıssın da ne kadar mantıklı dedıgın dusundun mu acaba ? adamlar sız bu arabanın anasını aglatık stock halde hıc bsy olmaz mı dıyorlar satarken.arkadasım cupra tdı ını aldıgında ustunde yay vardı araba tas dokturyodu ben buna ıstanbulda boyle bınemem sert kullanyorum dedı soktu yayları ona ragmen araba onun kullanısı ıle sert gelıyodu bu arabanın sucu mu fabrıkanın mı surucunun mu ?
b duzeltılebılecek sorunlar vardır b duzelemıcek sorunlar,duzelemıceklere katlanılamıyorsa zaten cozumunu aramanın manası yoktur

safa sen bence sat bu arabayı en güzel çözüm bu puhaha

Aracı kalıtesız olarak yorumlamak yanlış...Sıkıntı bence dogusun dandık servıs saglaması.....Dogusa bır kere aracın ısı ıcın gıttım bu kadar berbat bır ıscılık ben hayatımda gormedım.

safa sen bence sat bu arabayı en güzel çözüm bu puhaha
Y0qh qhaNqha ßéN ashLıNdha araßaMı ç0qh shévhiyh0rdhuMdha işté araßa qhaLitéshiz ßirdhé türqhiyhé şartLarı... Y0qhsha araßaMLa iLişqhi yhaşıyh0ruM ßéN...

aracım şuanda 17200de.ben çok memnunum ufak tefek iç sesler olacak tabiki,bir mercedes sessizliği düşünemeyiz bu araçta.süspansiyon konusunda aracın sarsması normal.eibach yay taktım şuanda çok rahatım.süspansiyona dokunmadan yayda bir nebze önlüyor sarsıntıyı.aynaların geç açılıp kapanmasını ise anlamadım,ikiside aynı anda kapanıp aynı anda açılıyor.bu sorun bi bende yok heralde,okuduğum yerlerde hep aynı şeyden bahsedilmiş fakat bu bir sorun sayılmaz aslında,işini görüyormu açılıp kapanıyo sonuçta.çokta büyütmemek gerek.birazda şans işi aslında araç olayı,şuanda 53000de tanıdık scirocco sahibi arkadaş var aracında bir problem yok,fakat aynı yıl aynı model aynı donanım aracı 7500de aracın şanzıman civciv gibi ötüp duruyor.birazda şans meselesi...Başta dediğim gibi bir mercedes değil sonuçta zaten şuand altındaki araçta "S" harfi yerine yıldız olsaydı,bu fiyata alabileceğimize ihtimal bile vermiyorum.Araçtan aşırı derecede soğumuş gözükyosun safa kardeşim,sat kurtul.en mantıklısı bu.cidden bir süre sonra insana huzursuzluk veriyor.bir kere soğudumu insan bitiyor tüm keyfi.
Tekrardan geçmiş olsun.
İyi Forumlar.
Ali Ferhat Yazıcı.

Wallahi Jantları değiştiğimiz Can var Tribu sarısı cupralı benim janta sahip olan onla aracı birlikte aldık arabası 1500 2000 km deyken inanın öyle sesler geliyoduki kapılardan sanarsınız kapılar düşecek araba bildiğiniz üretim hatalı gelmiş. Heryeri oynuyordu aracın nasıl böyle biniyosun dedi yapcak bişi yok çok kalitesiz demişti hala o günki test sürüşü aklımda bide onda cam tavanda yoktu araba sanki test aracı gibiydi inanmıyosanız kendisine sorun....Bindik gezdik halime şükrettim benimkinden o kmde öle sesler gelseydi yakardım heralde aracı... Birazda şans işi olması bir gerçek....

200km üzeri rüzgar yalama sesi ve lastiklerin asfaltta sürtünme sesi(asflat sesi) fazla geliyor bana bu doğal bişi aslında ama ben yalıtım malzemesiyle kaplicam aracın içini.durumları ayarliyim işlemi yapıp paylaşıcam sonucu zaten.araçla asfaltta çok mutluyumda ne zaman arnavut kaldırım biryere girsem tribe giriyorum orası doğru 😀 yalan konuşmiyim arnavut kaldırım yolda iyi ses veriyo içeri.

200km üzeri rüzgar yalama sesi ve lastiklerin asfaltta sürtünme sesi(asflat sesi) fazla geliyor bana bu doğal bişi aslında ama ben yalıtım malzemesiyle kaplicam aracın içini.durumları ayarliyim işlemi yapıp paylaşıcam sonucu zaten.araçla asfaltta çok mutluyumda ne zaman arnavut kaldırım biryere girsem tribe giriyorum orası doğru 😀 yalan konuşmiyim arnavut kaldırım yolda iyi ses veriyo içeri.

Aracın içine asfalt veya rüzgar sesi alması cok dogal kalitesine göre asıl sorun içerdeki parçaların gevşemesi ses yapması gacırtı tıkırtı falan.... arnavut kaldırım deil heryerde geliyorbu tarz sesler dedğim tribu sarı cupraya bi binseydin görürdün senin daha km düşük gel bi 35 bin 40 bin km ye ozaman bak arabanın durumuna benim ara. 1.5 yıllık seninki 3 4 aylık...

3-4 değilde 9aylık araç...aracı aşırı sert kullanıyorsun bence,hangi araç olursa olsun takur tukur kasislere girersen,çukurmukur dinlemeden geçersen olası bu gibi şeyler yani.ayrıca gerçekten bıkmış durumdaysan aracı cidden satmanı öneriyorum.çünkü aracında problem olmayan arkadaşlar buradaki bu tutumun yüzünden araçlarının satışında zorlanacaklar.sitenin ciddi bir takipçi misafir sayısı var..konuyu okuyan,araçlardan soğuyacak.senin aracın ve bir arkadaşının aracı bu şekilde diye genel olarak karalaman doğru değil.gerçekten memnun değilsen sat aracı gitsin.

Ali Ferhat Yazıcı.

3-4 değilde 9aylık araç...aracı aşırı sert kullanıyorsun bence,hangi araç olursa olsun takur tukur kasislere girersen,çukurmukur dinlemeden geçersen olası bu gibi şeyler yani.ayrıca gerçekten bıkmış durumdaysan aracı cidden satmanı öneriyorum.çünkü aracında problem olmayan arkadaşlar buradaki bu tutumun yüzünden araçlarının satışında zorlanacaklar.sitenin ciddi bir takipçi misafir sayısı var..konuyu okuyan,araçlardan soğuyacak.senin aracın ve bir arkadaşının aracı bu şekilde diye genel olarak karalaman doğru değil.gerçekten memnun değilsen sat aracı gitsin.

Ali Ferhat Yazıcı.

Araç idare ediyor beni satıp satmama konusunu burda bana söyleme yani sizlerin sat demesiyle aracımı satıcak değilim hala sat diyip duruyorsun yukarda yazdıklarımı okumadın sanırım...
Ayrıyeten ben burda aracı karalamıyorum sorunlarını yazıoyorum eksi yönlerini yazıp eleştiriyorum ve bunu yapmaya dewam edicemki alacak olanlar zaten bana gelip soruyor bana en az 15 kişi arabandan memnunmusun alıcam diye sordu PM attı... Kimsenin benim tutumum yüzünden zorlanacagını sanmıyorum eger senin bir rahatsızlıgın varsa bunu belirt

39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt