İbiza 6l Amerikan Park

Liste kabarık kırmızıda fena olur yapılınca ha 😱key:

gerçi şimdide güzelde bi noktayı söyliyeyim saedce yayşlrı presletme spor yay tak ibizada preslenmiş yaya karşıyım ben.

İmkan olsa listede neler neler olucakta 🙂 Kaput maskesi falanda düşünüyorum ama boyaya zarar verdi bi abimizin puntosunda ondan biraz soğudum yoksa görüntüsü çok ohşuma gidiyor.

Yay ısıtma press gibi işlemlere karşıyım bende zaten 5 cm yay düşünüyorum. 🙂

Liste kabarık kırmızıda fena olur yapılınca ha 😱key:

gerçi şimdide güzelde bi noktayı söyliyeyim saedce yayşlrı presletme spor yay tak ibizada preslenmiş yaya karşıyım ben.

neden karsısın ben butun yayları kullandım eıcbach 40 mm fk 5 lık suanda eıcbach 5 lık kullanıyorum preslenmıs daha rahat dıyorlar

servısten alıyosun 1 ay flan beklıyosun gelmesı ıcın toplam 250 cıvarı hepsı 😀 ama cok degıstrıyor

sis farı kapağıda dahil dimi? yapacak birşey yok boynumuz kıldan ince 😀

zamanında biri satıyodu üstteki bal peteği panjurları 3 parça onlar + sis farı kapakları + sis farları 160 liraya bırakıcaktı. Memlekete gitmek zorunda kaldım döndüğümde satılmıştı onu kaçırdığıma yanarım.. 🙂

neden karsısın ben butun yayları kullandım eıcbach 40 mm fk 5 lık suanda eıcbach 5 lık kullanıyorum preslenmıs daha rahat dıyorlar

Orjinali pressletmekten bahsetmiştim 🙂

Ne biliyim bi sebebi yok ama güvenemiyorum her yerde sağlıklı yazılarda yok. Ama olmayacak diye birşeyde yok 🙂

sis farı kapağıda dahil dimi? yapacak birşey yok boynumuz kıldan ince 😀

zamanında biri satıyodu üstteki bal peteği panjurları 3 parça onlar + sis farı kapakları + sis farları 160 liraya bırakıcaktı. Memlekete gitmek zorunda kaldım döndüğümde satılmıştı onu kaçırdığıma yanarım.. 🙂

ben satıyordum onlar haha 😀 hepsı dahıl sanırım hatırlamıyorum fıyatları pek sorarız servıse.

İmkan olsa listede neler neler olucakta 🙂 Kaput maskesi falanda düşünüyorum ama boyaya zarar verdi bi abimizin puntosunda ondan biraz soğudum yoksa görüntüsü çok ohşuma gidiyor.

Yay ısıtma press gibi işlemlere karşıyım bende zaten 5 cm yay düşünüyorum. 🙂

ayrıca kaput maskesı ben kullandım bır prblem olmuyor ankaradan aldım 40 tl di

ben satıyordum onlar haha 😀 hepsı dahıl sanırım hatırlamıyorum fıyatları pek sorarız servıse.

valla 😀😀

whatssupda çevrimiçisin 😀

dayı aradığım kan senmişsin valla 🙂 çok yardımcı oldun bu akşam çok sağol valla bi çok konuda aydınlattın 🙂

Yusuf presli ibazaya bindim Stock preslenmiş yayla çok vurgun yedim en ufak kasislerde.. belki nam iyidir bilemem ama o tecrübeden sonra direk Spor yay, prese Hayır soğuk sıcak bfarketmez..

gerçi Arkadaşın leonda presli onda çok daha tatlı bir esneme var (sekme yok) ama genede gözüm korktu 😱key:

39,131Konu
763,858Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt