İbiza 6l Amerikan Park

masallah guzel olmus amerıkan park guzel gosterıyor ıbızada bende aynı sekılde modulu alıp degıstrmıstım kalıtelı bır ampul taktırsaydın kalıtesızler cabuk soluyor rengı.

Çift duylu ampul almıştım 4 tane, ama park lambalarına uymuyormuş meğersem 😀

Elimdekiler sinyale uygunmuş sanıyorum. Şuan takmadım ama elimdekileride deniyip bakıcam hangisi daha canlı yanıyorsa onla devam edicem.

Öyle bi durum olsa bile elimde var 4 tane ampul değiştirir değiştirir takarım 🙂

Bildiğin önereceğin bi ampul var mı acaba? Gidip onu aliyim. Park ampulu öneriside alırım 🙂)

kqgnp.jpg

Çift duylu ampul almıştım 4 tane, ama park lambalarına uymuyormuş meğersem 😀

Elimdekiler sinyale uygunmuş sanıyorum. Şuan takmadım ama elimdekileride deniyip bakıcam hangisi daha canlı yanıyorsa onla devam edicem.

Öyle bi durum olsa bile elimde var 4 tane ampul değiştirir değiştirir takarım 🙂

Bildiğin önereceğin bi ampul var mı acaba? Gidip onu aliyim. Park ampulu öneriside alırım 🙂)

kqgnp.jpg

kardesım ben osramınkını kullanıyorum yaklasık 3 aydır fılan cok memnunum sararma olmadı hıc. avatarındakı aracla senın arac aynımı 🙂

istersen senınkısıde oyle olablır cok basıt bi lip boya 🙂

Lip hazır duruyor evde ama tamponları boyaya vericem önce onu bekliyorum takmak için 🙂 Resimlerde dikkat edersen sol altta vuruğum var onlar yapılacak mesela. Boyanacak bi kaç yer daha var lokal olarak kaportayı bitiriyim sonra takıcam onları. Tampon boyanırken onlarıda halledicem 🙂 piano black boyatmak istiyorum.

Sonra xenon, sis farı, çakar, cupra stoplar, bal peteği panjurlar ( üstteki parça ), spor anten gibi şeyler düşünüyorum. Son olarakta jant lastik yay ile tamamlıycam kısmetse 🙂 yaz geldiğinde bitmiş olucak niyetim öyle..

Lip hazır duruyor evde ama tamponları boyaya vericem önce onu bekliyorum takmak için 🙂 Resimlerde dikkat edersen sol altta vuruğum var onlar yapılacak mesela. Boyanacak bi kaç yer daha var lokal olarak kaportayı bitiriyim sonra takıcam onları. Tampon boyanırken onlarıda halledicem 🙂 piano black boyatmak istiyorum.

Sonra xenon, sis farı, çakar, cupra stoplar, bal peteği panjurlar ( üstteki parça ), spor anten gibi şeyler düşünüyorum. Son olarakta jant lastik yay ile tamamlıycam kısmetse 🙂 yaz geldiğinde bitmiş olucak niyetim öyle..

cok dogru yoldasın ıstersen sana fr ızgaraları alırız ben aldım cok daha guzel duruyorlar.

Seat_Ibiza_FR_frontbumper.jpg

Ekli dosyalar

• Seat_Ibiza_FR_frontbumper.jpg
    Seat_Ibiza_FR_frontbumper.jpg
    87.7 KB · Görüntüleme: 20
Bal peteğide güzel ama bunlarda gerçekten iyiymiş..

Nerden alcaz kaça alcaz? 😀

Liste kabarık kırmızıda fena olur yapılınca ha 😱key:

gerçi şimdide güzelde bi noktayı söyliyeyim saedce yayşlrı presletme spor yay tak ibizada preslenmiş yaya karşıyım ben.

39,131Konu
763,857Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt