İbiza 6l Amerikan Park

Hehehehe aynen 🙂

Kocaelide okuyorum arabayı oradan aldım o yüzden 41, ayriyetten halamlar orada yaşıyor. Maçkalıyım 🙂

Aydına gittiğimde orada Trabzonspor ile alakalı pek birşeyler bulamadım doğal olarak. 🙂 Dilerseniz buradan gerek ts club olsun gerekse bu gibi şeyler olsun birşey almak isterseniz seve seve yardımcı olur alır ve yollarım.

Demeyi unuttum arka plakalığı gösterdiğim foto aydında çekildi 🙂

Hehehehe aynen 🙂

Kocaelide okuyorum arabayı oradan aldım o yüzden 41, ayriyetten halamlar orada yaşıyor. Maçkalıyım 🙂

Aydına gittiğimde orada Trabzonspor ile alakalı pek birşeyler bulamadım doğal olarak. 🙂 Dilerseniz buradan gerek ts club olsun gerekse bu gibi şeyler olsun birşey almak isterseniz seve seve yardımcı olur alır ve yollarım.

Demeyi unuttum arka plakalığı gösterdiğim foto aydında çekildi 🙂
Teşekkürler. Nazillide baya Vakfıkebir'li var. Bize burası da Trabzon🙂 Aydına yolunuz düşerse beklerim

Teşekkürler. Nazillide baya Vakfıkebir'li var. Bize burası da Trabzon🙂 Aydına yolunuz düşerse beklerim

Muğlaya geldik esasında milasta kaldık 2 hafta kadar. Aydınıda gezdik başka forumdan bir abim var onu görmeye gitmiştim sağolsun ağırladı bizi güzel vakit geçirdik 🙂

Bu yaz kısmet olursa yine gelicem o taraflara ailem ile birlikte, kısmet olursa görüşmek isterim tabiki..

İstanbul gibi lanet bi şehire yolunuzun düşmesini bile istemem 😀 ama olduda düşerse bende sizi ağırlamaktan onur duyarım 🙂

Sagolasin Birkan, bir arastirayim bakalim. Evet resimdeki ibiza benim aracim

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Sagolasin Birkan, bir arastirayim bakalim. Evet resimdeki ibiza benim aracim

Ne demek abi.

Zamanında yan yana gelmişizde haberimiz yok 🙂 fad 43 arkadaşımın arabası onunla gelmiştim bende.

Arıza lambası yakmıyormuş bizim araçlarda.

Begendigim kasalardan o arabada. Gorusuru bir bulusmada insallah.

masallah guzel olmus amerıkan park guzel gosterıyor ıbızada bende aynı sekılde modulu alıp degıstrmıstım kalıtelı bır ampul taktırsaydın kalıtesızler cabuk soluyor rengı.

39,131Konu
763,858Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt